Upravno vijeće Dječjeg vrtića Čarobni svijet u Rešetarima raspisalo je natječaj za upis djece u redovni program i program predškole za pedagošku godinu 2019./2020.

Natječaj za upis djece u vrtić za pedagošku godinu 2019./2020. otvoren je u vremenu od 06.05.2019. do 06.06.2019. godine Primaju se prijave za starosnu dob djece od dvije godine do polaska u školu.

Za prijavu na natječaj roditelj/skrbnik dužan je priložiti:

  • zahtjev za upis djeteta u vrtić (obrazac se podiže u vrtiću, a dostupan je i na Internet adresi resetari.hr. )
  • ostalu dokumentaciju 

Napomena: 

Za potvrdu nastavka korištenja usluga dosadašnji korisnici  dužni su dostaviti obrazac zahtjeva za nastavak korištenja usluga.

Zahtjev za upis djeteta s potrebnom dokumentacijom predaje se svaki radni dan u natječajnom roku u vremenu od 8,00 – 15,00 sati u Dječjem vrtiću Čarobni svijet u Rešetarima ili  poštom preporučeno na adresu:

Dječji vrtić Čarobni svijet u Rešetarima, Matije Gupca 29, 35403 Rešetari 

Komisija za prijem djece ima pravo provjere svih činjenica navedenih u zahtjevu za upis djeteta kao i dokumentacije u prilogu.

Komisija je dužna u roku od trideset dana od isteka roka za podnošenje zahtjeva za upis u Vrtić objaviti odluku o rezultatima upisa. Rezultati upisa objavljuju se javno na oglasnoj ploči Vrtića.

Više informacija vezanih uz upis djece možete pronaći OVDJE.

Foto: Ilustracija 

Komentari
Prethodni članakPostignut cilj projekta “Job club – centar jednakih mogućnosti”
Sljedeći članakZDRAVKO RONKO: ‘SDP je, blago rečeno, ukrao moj prijedlog”