Marketing

Marketing je važan segment poslovanja za svaku tvrtku i pojedinca.

Radio Nova Gradiška oglašavanje vaših tvrtki shvaća ozbiljno i odrađuje temeljito. Vi niste samo 15, 30 ili 60 sekundi u programu, vi ste naš klijent kojemu nudimo kompletnu uslugu, savjet i pomoć.

Ukoliko imate proizvod ili uslugu kojemu je neophodna reklama, a ne znate kako taj proizvod ili uslugu  približiti ciljanom tržištu i potencijalnim kupcima javite nam se i zajedno ćemo naći pravi put. Četrdeset četiri godine iskustva dosta toga nas je naučilo.  Od ničega stvorit ćemo nešto. Nešto čime ćete biti zadovoljni.

Radio je dobro koristiti kao medij za oglašavanje, jer se sluša na svakom mjestu i u bilo koje vrijeme, a istraživanja pokazuju kako je radijska reklama najslušanija reklama.

Našim klijentima nudimo različite pakete oglašavanja, sukladno cilju i financijskim mogućnostima.

Osim emitiranja reklamnih spotova nudimo vam  sponzoriranje redovnih emisija,  emitiranje promidžbenih emisija, te  oglašavanje na našem portalu.
U slučaju da nemate ideju, naši djelatnici će osmisliti sadržaj i snimiti reklamni oglas koji će udovoljiti Vašim potrebama.

Radujemo se svakoj budućoj suradnji.

Poštovani klijenti, ukoliko ste zainteresirani za marketinške usluge našeg radija molimo Vas da ispunite donji obrazac. Naši djelatnici će Vam se obratiti s odgovorom ili konkretnom ponudom u najkraćem mogućem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Predmet

  Vaša poruka

   

  NAČIN PLAĆANJA

  Ukoliko želite uputiti glazbenu čestitku povodom sklapanja braka, rođendana, imendana i sl. ili trebate objavu malog oglasa, učinite to na slijedeći način. Putem e-maila: [email protected] pošaljite tekstove glazbenih želja ili oglasa i to sedam dana prije emitiranja, a za plaćanje koristite usluge PAYPAL. Cijena jedne naručene usluge (pjesma, oglas, čestitka) iznosi 5€. Za uplatu koristite dolje navedeni Paypal izbornik proporcionalno količini naručenih usluga.

   

  Želje, Čestitke, Pozdravi
  [paypal-donation]

  DONACIJE

  Vizija Radija Nova Gradiška podrazumijeva i neprestanu modernizaciju i vrhunsku tehničku opremljenost  s ciljem što kvalitetnije proizvodnje radijskog programa. Svaki posao u našem domenu za nas predstavlja novi izazov, motivaciju da našim korisnicima osiguramo kvalitetnu uslugu. U opremanje našeg radija uložili smo i još uvijek ulažemo velika financijska sredstva. Svakako bi dobrodošla i donacija Vas, naših vjernih slušatelja radija i čitatelja našeg portala. Ukoliko želite donirati financijska sredstva molimo Vas da to učinite putem PAYPAL usluge.

  Radio Psunj Donacije
  [paypal-donation]