Uvjeti korištenja

Korištenjem internet stranice www.radiong.hr (u daljnjem tekstu: portal) smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih, nego samo u zakonite svrhe, i na način koji ne krši prava, ne ograničava ili sprječava bilo čije tuđe korištenje portala. Tvrtka Radio „Psunj“ d.o.o., 35 400 Nova Gradiška, Cvjetni trg 12d, svim svojim korisnicima osigurava besplatno korištenje sadržaja uz prethodno kontaktiranje autora istih, a ukoliko se ne krše pravila korištenja. Portal se sastoji od vlastita sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, sadržaja koji osiguravaju korisnici te linkova na vanjske stranice i sadržaje.

Tvrtka Radio „Psunj“ d.o.o., 35 400 Nova Gradiška, Cvjetni trg 12d, u potpunosti se odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati, ili je na bilo koji način vezana, korištenjem potala za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja portala.

Pristup portalui svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Ako postoji oznaka 18+ na pojedinim sadržajima, ona označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno samo i isključivo osobama starijim od 18 godina.

Portal zadržava pravo ukidanja kao i promjene izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala bez prethodne najave. Tvrtka Radio „Psunj“ d.o.o., 35 400 Nova Gradiška, Cvjetni trg 12d, nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge uključivati reklame, obavijesti, poruke administratora i slične poruke tvrtke Radio „Psunj“ d.o.o., 35 400 Nova Gradiška, Cvjetni trg 12d, a za redovito obavještavanje posjetitelja/korisnika portala i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja portala.

AUTORSKA PRAVA

Portal polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je portal povrijedio Vaša autorska prava, o tome ste dužni obavjestiti tvrtku Radio „Psunj“ d.o.o., 35 400 Nova Gradiška, Cvjetni trg 12d na e-mail: [email protected], a slučaj će biti odmah razmotren. Po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja vaše žalbe ili tužbe sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah!

Portal sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom tvrtke Radio „Psunj“ d.o.o., 35 400 Nova Gradiška, Cvjetni trg 12d koja nije odgovorna za sadržaj istih, a objavljuje ih na svom portalu u dobroj namjeri.

SADRŽAJ DOBIVEN OD KORISNIKA I POSJETITELJA PORTALA

Tvrtka Radio „Psunj“ d.o.o., 35 400 Nova Gradiška, Cvjetni trg 12d, nije vlasnik sadržaja koji objavljuju ili razmjenjuju posjetitelji na stranicama portala koji zadržava pravo koristiti neke od tih sadržaja i u promotivne svrhe za potrebe istog. Pošiljatelji sadržaja prihvaćaju da za poslane sadržaje ne traže i da im neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju sadržaj jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava.

Tvrtka Radio „Psunj“ d.o.o., 35 400 Nova Gradiška, Cvjetni trg 12d, poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te na toj osnovi isto traži od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos u pogledu sadržaja koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva te se samoinicijativnim slanjem sadržaja iskazuje pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću suglasnost s prije navedenim stajalištima.

MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA
Tvrtka Radio „Psunj“ d.o.o., 35 400 Nova Gradiška, Cvjetni trg 12d, zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama tvrtka Radio „Psunj“ d.o.o., 35 400 Nova Gradiška, Cvjetni trg 12d, može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na portalu www.radiong.hr smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.