Poljo-Davor d.o.o. firma je koja se bavi stočarstvom, poljoprivrednom proizvodnjom te trgovinom. Već trideset godina se bave poljoprivredom, a prije godinu dana su otvorili svoju mini klaonicu. No, tu priča nije stala. Danas, 26.04., otvorili su vrata svoje prve mesnice “Poljo-Davor” na adresi Josipa Jurja Strossmayera 22 u Novoj Gradiški. Njihova posebnost i prednost je upravo cilj da svojim kupcima pružaju visoku kvalitetu mesa. U mesnici možete pronaći isključivo meso s njihovih farmi.

Cilj nam je zadržati kontinuitet kvalitete mesa i upravo cijeli proces “od polja do stola”, što smo otvorenjem ove mesnice upravo i dokazali“, navodi Dino Gelemanović.

Ponuda u mesnici obuhvaća junetinu, svinjetinu, teletinu i janjetinu te njihove prerađevine poput kobasice i ćevape. Radno vrijeme mesnice je od 07:00 do 15:00.

Vode se segmentom “od polja do stola” kako bi kupcima pružili visoku kvalitetu mesa. Njihova glavna prednost je upravo ta što imaju priliku prodavati meso za čiju kvalitetu oni odgovaraju. Životinje su hranjene isključivo s hranom s njihovih polja. Imaju telad i krave koje pasu na njihovim pašnjacima te svoje prostore u kojima se one hrane. Čast im je upravo što to meso stiže na police njihove mesnice.

Njihov krajnji cilj je zadržati svoju primarnu kvalitetu te paralelno širiti svoju poljoprivrednu proizvodnju, a samim time i mesoprerađivačku proizvodnju. Naravno, kao i svi, s daljnjim poslovanjem imamo u planu širenje te otvaranje novih mesnica – navodi Dino.

Komentari
Prethodni članakGimnazijalci prvi, a “Lovrakovci” drugi na državnom natjecanju iz vjeronauka!
Sljedeći članakIz Doma kulture pozivaju na besplatan koncert klasične glazbe cijenjenog pijanista Srđana Filipa Čaldarovića