Prošlo je više od godinu dana nakon što je Medicinsko kozmetički centar Le’Mar otvorio svoja vrata. Vlasnice Marieta Dokuzović i Leonora Gubić Dokuzović sigurno nisu ni sanjale da će prvu godinu svog poslovanja zapravo obilježiti svaka u svom domu, a ne, kako su nam nedavno rekle – u krugu svojih dragih klijenata. Tome je pak kriva Corona, no nisu jedine, jer je ova sudbina zadesila većinu građana Lijepe Naše. Njihova su vrata bila zatvorena više od mjesec dana pa smo ih odlučili posjetiti kako bi vidjeli je li to utjecalo na poslovanje ovog Centra koji je imao i više nego uspješan početak rada.

Kako navode, ovaj ‘prisilni odmor’ im je zapravo bio dobrodošao, jer su tih godinu dana radile punom parom, a budući da su dobili i potpore za očuvanje radnih mjesta, pokrili su i nastale troškove za razdoblje kada nisu mogle poslovati. Djevojke kroz to vrijeme ipak nisu sasvim mirovale nego su polagale dodatne edukacije, jer je, kako kažu, Corona donijela i nešto dobro, a to je veći broj online radionica i edukacija pa im je ovaj predah od poslovnih obaveza poslužio kao period usavršavanja.

Ponovnim otvaranjem svojih vrata, tako su svoju ponudu proširili i novim uslugama od kojih izdvajaju svjetski poznatu Japansku manikuru, najnoviji trend među obrvama- Brow lift te bojanje obrva kanom. Sve ovo, nama običnim laicima ne znači puno pa smo upitali Leonoru da nam dodatno pojasni o čemu se radi. Kod japanske manikure riječ je o dubinskoj njezi noktiju na potpuno prirodan način: ploču nokta hranimo s vitaminima A, E i H, provitaminom B5, keratinom, dijatomejskom zemljom, pčelinjim voskom te lanolinom.Ova vrsta manikure jedna je od najboljih i najprirodnijih manikura koje možete pronaći u salonima ljepote. Ona istovremeno hrani i njeguje nokte, potiče njihov rast stimulacijom mikrocirkulacije i, ono najvažnije, ističe prirodnu ljepotu nokta.

Kad je riječ o tretmanu Brow lift, objasnila nam je zaposlenica centra Le’Mar Ivona Gubić – to je tretman uređivanja i podizanja prirodnih obrva u željeni oblik.

Posebno je pogodan za neposlušne, kovrčave te one obrve koje imaju smjer rasta prema dolje. Tijekom tretmana mijenja se struktura prirodnih dlačica te tako postaju fleksibilnije, dok se dlačice lako češljaju u svim smjerovima.

Na upit što su klijentice nakon Corone najviše potraživale od usluga, Marieta ističe kako je to uvijek popularno mehaničko čišćenje lica kao i svi ostali tretmani za njegu lica no budući da se bliži ljeto sve je veća potražnja za tretman pedikure sa trajnim lakom te neizostavne anticelulitne tretmane, od kojih bi izdvojili Maderoterapiju – dubinsku masažu tkiva pri kojoj se koriste namjenski napravljene drvene alatke, popularne ‘oklagije’ te Body wrapping – anticelulitna metoda kojom se oblikuje tijelo te se smanjuje njegov obujam tehnikom omatanja tijela posebnom folijom čime se osigurava bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.

Kako smo primijetili ulaskom u Medicinsko kozmetički centar Le’Mar a i zavirivši u knjigu narudžbi – kod njih Corona srećom nije ostavila traga, djevojke su se vratile spremnije i odmornije za novu sezonu a budući su polako krenula i vjenčanja samo ćemo im poželjeti da ih noge zabole od šminkanja i uljepšavanja uzbuđenih mladenki.

Komentari
Prethodni članakKino Nova Gradiška: u petak akcijska komedija Otkrila sam špijuna
Sljedeći članakŠto folklorašima najviše fali: Putovanja i druženja