Dobre vijesti za Novogradiščane i žitelje okolnih općina dolazi Iz Turističke zajednice Nova Gradiška, koja s ponosnom najavljuje da GRADSKI BAZENI NOVA GRADIŠKA svoja vrata otvaraju u subotu 03. lipnja!

I ove godine pripremili su vam brojna događanja, DNEVNU ANIMACIJU I NOĆNI PROGRAM (DJ), a tijekom ljeta, subotama, će se organizirati glazbeno scenski programi (koncerti, DJ-evi…)

Podsjetimo, Gradski bazeni Nova Gradiška otvoreni su prošle godine i odma postali veliki hit.

Izgrađen je veliki rekreacijski bazen dimenzija 50,61 x 24,42 m, maksimalne dubine do 1.8 metara, zatim kružni dječji bazen ukupnog promjera 20,62 m, dubine 85 cm, s popratnim sadržajima. Mali dječji bazen dimenzija 10,76 x7,46 metara maksimalne dubine 40 cm, također s dječjim popratnim sadržajima. Uz bazene je uređen i prostor za presvlačenje, sa svim potrebnim popratnim sadržajima, strojarnica s bazenskim pumpama, i zgrada s ugostiteljskim sadržajima. Novogradiščani su konačno dobili bazenski kompleks u kojem će u ugodnom prostoru za ljetnih vrućina moći potražiti toliko potrebno osvježenje uz Summer pool partije.

Korisnici na raspolaganju imaju vanjsku garderobu, tuševe i sanitarni čvor, a prostor je prilagođen svima, pa tako i osobama s invaliditetom.

Vidimo se na kupanju i uživanju!

☺️
Komentari
Prethodni članakNa humanitarnoj likovnoj koloniji družili se udomitelji i slikari iz cijele Slavonije
Sljedeći članak71-godišnjakinja s područja općine Cernik predala više komada oružja i streljiva