U malom, ali srčanom mjestu Slavonski Kobaš, mladi poduzetnik David Tandarić, hrabro korača prema ostvarenju vlastitih poduzetničkih snova. Umjesto da slijedi primamljive ponude izvan granica domovine, odlučuje ostati vjeran svojim korijenima i započeti vlastitu poduzetničku priču. Svijet poduzetništva nije uvijek lak, a izazovi su samo koraci prema vrhu. David se, međutim, odlučuje suočiti s tim izazovima kao zastupnik ugledne turske tvrtke MySilo.

Tvrtka MySilo sa sjedištem u Turskoj uzdiže se kao lider u proizvodnji silosa i pripadajuće opreme. Sa svojih impresivnih 2500 realiziranih projekata i preko 2000 zadovoljnih klijenata iz čak 80 zemalja, ova tvrtka postavlja visoke standarde u industriji. U svojoj ponudi imaju: silose za skladištenje žitarica, strojeve za rukovanje žitarica, strojeve za sušenje žitarica, strojevi za čišćenje žitarica, sustavi prozračivanja, čelične konstrukcije i automatizaciju. Kao ključ uspjeha naglašavaju održavanje usluga prije i tijekom suradnje. Svoj uspjeh temelje na potpunom upravljanju kvalitetom, zaštitom okoliša i sigurnošću na radu.

Njihovi visoki standardi stalno rastu kroz kontinuirano poboljšanje. Središte tvornice u Turskoj omogućuje im dominantan tržišni udio na europskom, azijskom i afričkom kontinentu, pružajući brza i ekonomična logistička rješenja. MySilo u svojoj ponudi ima i kompletnu infrastrukturu i montažu, a mehanizam kontrole integriran je u svaki korak poslovnog procesa, od faze projekta do isporuke. Ovaj sveobuhvatan pristup čini ih nezaobilaznim partnerom u industriji skladištenja.

„Jedan poziv je bio dovoljan da pristanem biti zastupnik tvrtke MySilo.“– navodi David Tandarić. Tvrtka SiLoKon službeni je zastupnik MySilo grupe za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Tvrtka SiLoKon s radom je krenula od 16.08.2023, a nalazi se na adresi A.Starčevića 13, Slavonski Kobaš. Predstavljajući širok spektar opreme prilagođene svakom kupcu, Silokon obuhvaća sve, od zaprimanja i čišćenja žitarica, preko transporta i sušenja, do skladištenja.

„Svaka ponuda je drugačija i prilagođava se kupcu, bio to silos od 10 tona ili silos od 2000 tona. Vrlo je zahtijevan i kompleksan posao. Zahtjeva precioznost, svaki dio ima svoje mjesto i slaže se kao Lego kockice, kratka je linija između uspjeha i rizika. Mala greška može dovesti do curenja vode u silosu, sve mora biti tip top. Sitnice su to koje ne pišu u nacrtu, a stvari koje se mogu naučiti samo iskustvom.“

Uz to, SiLoKon nudi usluge proizvodnje i montaže metalnih konstrukcija, uključujući hale i garaže. Silokon postavlja nove standarde u industriji, predstavljajući se kao pouzdan partner u području skladištenja i metalnih konstrukcija. Svaki upit se prosljeđuju kolegama u Turskoj, gdje se obrađuje i prilagođava zahtjevima klijenta.

TvrTka Silokon u ovom kratkom periodu provela je dva velika projekta iza kojih stoje zadovoljni klijenti. Prvi veliki projekt su radili za BIO ULJARICE d.o.o. iz Čakovca koji je uključivo montažu. Drugi projekt uključivao je izradu i montažu garaže za dva odvojena vozila u Daruvaru.Zadovoljan klijent nastavio je suradnju ugovarajući još jedan projekt montaže transportne opreme.

„Jako sam zadovoljan s poslom, posao se širi brzo i efikasno. Do kraja godine smo popunjeni s poslom. Nadam se da ćemo ubrzo biti prepoznati na hrvatskom tržištu“. Veliki su planovi za ovu tvrtku, jedna od želja je naravno i zapošljavanje radnika.

 

 

Komentari
Prethodni članakNovogradiščani obilježili Svjetski dan šećerne bolesti: “Šećeri” su nam sve bolji
Sljedeći članakŽUPAN MARUŠIĆ NA SASTANKU S EUROPARLAMENTARCEM KARLOM RESSLEROM