Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti sretan praznik nad praznicima Vaskrsenje Hristovo i da ga u miru i blagostanju provedu sa svojim obiteljima, prijateljima, susjedima, da s njima podjele radost iskrena je čestitka župana Danijela Marušića i predsjednika Županijske skupštine Pere Ćosića.

Neka radost uskrsnuća ispuni vaša srca nadom i snagom za bolje sutra. Neka vam ovo uskrsnuće bude motiv za svladavanje svake životne prepreke. Ovaj blagdan neka vas podsjeti na najvažnije životne vrijednosti: poštovanje, iskrenost, solidarnost i uzajamno pomaganje. Otvorimo naša srca prema svjetlošću i osvijetlimo svoje puteve s iskrenim vrijednostima. Obilje ljubavi, sreće i blagostanja neka uđe u Vaše domove.

Iskrene čestitke uputili su i čelnici grada Nove Gradiške:

Drage Novogradiščanke i Novogradiščani,

Hristos vaskrse, u nama i za nas! Blagoslovljen Uskrs svim vjernicima koji ga danas slave, obilje mira i Božjeg blagoslova od srca vam želi gradonačelnik grada Nove Gradiške Vinko Grgić sa suradnicima.

Neka vam ovaj najveći kršćanski blagdan donese mir, toplinu i ljubav u dom. Neka vas svjetlost obasja i osvijetli sve puteve na kojima se nalazite u životu. Neka ovo sveto uskrsnuće bude podsjetnik na važnost međusobne podrške i razumijevanja. Neka nas radost ovog praznika inspirira da učinimo korake ka izgradnji boljeg društva, društva koje se temelji na poštovanju, razumijevanju i solidarnosti. Neka ljubav koja se širi u ovim danima bude snažan pokretač za jačanje veza među nama i za podršku onima koji su u potrebi.

Komentari
Prethodni članakPravoslavni vjernici danas slave Uskrs
Sljedeći članakIz Doma kulture pozivaju na otvorenje izložbe nakita “Re-konstrukcija” slikarice Diane Sokolić