Prema podacima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije u protekla 24 sata na području Brodsko-posavske županije zabilježen je 131 novi slučaj zaraze od COVID-19. Ukupan broj zaraženih osoba na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije iznosi 28.442. U protekla 24 sata jedna je osoba preminula od posljedica bolesti COVID- 19. Ukupan broj preminulih osoba od COVID-19 na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije iznosi 399.

U slavonskobrodskoj Općoj bolnici Dr. Josip Benčević・ hospitalizirano je ukupno 39 osoba od čega su 4 osobe na respiratoru zbog posljedica bolesti COVID-19. U novogradiškoj Bolnici hospitalizirano je ukupno 16 osoba od čega su 3 osobe na respiratoru zbog posljedica bolesti COVID-19. Prema podacima Policijske uprave Brodsko-posavske trenutno se pod mjerom samoizolacije u Brodsko-posavskoj županiji nalazi 1008 osoba.

Komentari
Prethodni članakGrad Nova Gradiška potpisao ugovor s novim investitorom – tvrtka EJOT Spojna tehnika novi stanovnik Industrijske zone
Sljedeći članakNajpoželjnije cvijeće za Valentinovo u cvjećarnici Miletić