Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, ponovno u imali uspjeha u rješavanju kaznenih djela imovinskog karaktera. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad nekoliko osoba, potvrdili su sumnju u počinjenje sedam (7) kaznenih djela teške krađe i dva (2) kaznena djela krađe.

Kaznena djela teške krađe počinio je 53-godišnjak, tijekom studenoga ove godine, na području Slavonskog Broda. Provaljivao je u stanove, u naseljima: Slavonija, A.Hebranga, Kralja Tomislava, te ulicama A. Štampara i Petra Krešimira IV. Iz unutrašnjosti stanova, krao je razne predmete, a uglavnom novac i nakit.

Dva kaznena djela krađe su počinile dvije mlađe osobe i 18-godišnjak. Za krađu bicikla, u Slavonskom Brodu (dana 19. kolovoza), policija sumnjiči mlađu osobu. Bicikl su policajci pronašli u Slavonskom Brodu i vratili vlasniku, dok za krađu mobitela, iz kuće u Vrpolju (dana 25. rujna), policija sumnjiči drugu mlađu osobu i 18-godišnjaka, a koji su mobitel prodali nepoznatoj osobi.

Ovim kaznenim djelima, pričinjena je materijalna šteta od više desetaka tisuća kuna. Policijski službenici protiv počinitelja kaznenih djela podnose odgovarajuće prijave i izvješća mjerodavnim tijelima u Slavonskom Brodu.

Foto: Ilustracija

 

Komentari