Počeli radovi na uređenju krovišta doma

Općina Rešetari u proteklih nekoliko godina ulaže značajna sredstva u rekonstrukciju i uređenje društvenih domova na svom području.

Nova rekonstruirana društvena infrastruktura doprinijet će kvaliteti života građana i koheziji zajednice. Organizacija civilnog društva čiji je sami temelj slobodno udruživanje građana radi ostvarivanja zajedničkih interesa i obogaćivanja društvenih sadržaja, izuzetno su aktivne na području općine Rešetari.

Kako bi udruge svoje događaje i manifestacije mogle održavati na najbolji mogući način potrebne su im za to kvalitetno uređene i opremljene prostorije i dvorane. Tako će uređenjem doma u Adžamovcima općina izgraditi i prostore za spavanje s oko 50 kreveta za korištenje udruga, djece i drugih posjetitelja našoj općini. U 2019. godini započela je obnova krovišta i uređenje potkrovlja u iznosu od 540.542,36 kn, a radove izvodi obrt Građevinski radovi Josip Mirčić vl. Josip Mirčić iz Zapolja.

Iduće godine planira se uređenje prostorija i kupatila zajedno s kuhinjom u domu Adžamovci te vanjska ovojnica i fasada objekta.

Komentari
Prethodni članakBrojnim projektima doprinosi se poboljšanju kvalitete života u općini Dragalić
Sljedeći članakSutra 9. Kestenijada u Rešetarima