– Sredinom studenoga započela je prehrana u našoj školskoj kuhinji, a kasnila je jer je Brodsko-posavska županija  financirala obnovu kuhinje tijekom ljeta i jeseni. Dobili smo moderne uređaje koji zadovoljavaju sve standarde. Obnovljene su instalacije, zidne i podne pločice, zidovi, skladište u kojem su novi ormari frižideri. Pojačali smo jelovnik kuhanim jelima, ali, nažalost doživljavamo da naša djeca ne jedu mahune, grah salatu ili žgance kao prilog. Stoga razrednici govore o zdravoj prehrani na razrednim satovima i na roditeljskim sastancima jer nam je svima cilj educirati učenike i stvoriti zdrave prehrambene navike. Roditelji nas podržavaju i svaki put se sve bolje jede.

19. prosinca, pod prvim velikim odmorom, našu je školu pohodio naš župnik Branko Gelemanović i blagoslovio prostor u kojem se dnevno hrani 400 djece. Brodsko-posavska županija omogućila je i besplatnu prehranu za 76 učenika putem europskoga projekta.

Hvala našim osnivačima i svima koji nas u odgoju i obrazovanju djece podržavaju, posebno našim roditeljima – ističe ravnateljica gradske Osnovne škole Ljudevita Gaja Blagica Pečnjak.

 

Komentari
Prethodni članakUčilište „Relković”: U subotu besplatni koncert operne pjevačice Sandre Bagarić
Sljedeći članakOpćina Rešetari: potpisani ugovori za rekonstrukciju i dogradnju vatrogasnog doma