U ponedjeljak, 9. 10. u 20:00 sati ne propustite komediju “Direkt u glavu” koju su režirali i izvode Borko Perić i Filip Detelić!
DIREKT U GLAVU
PONEDJELJAK, 9. 10. U 20:00
DOM KULTURE
CIJENA ULAZNICE 10 EUR (75, 35 KN)
*Povlaštena cijena za učenike, studente i umirovljenike 7 EUR (52, 74 KN)
Na kazališne daske stiže nam urnebesna komedija „Direkt u glavu“, komedija za krepat. Kombinaciju klasične kazališne komedije i interaktivnog showa pred gledatelje donose poznati tekstopisac Igor Weidlich i hitovima dokazana B GLAD Produkcija. Redatelji i glumci ovog spektakla poznata su lica zagrebačkog kazališta Kerempuh, Borko Perić i Filip Detelić.
Što da sa svojim životom, odnosno smrću, napravi mrtvi glumac koji se našao pred kazališnom publikom i nekim sumnjivim tipom koji samo postavlja provokativna pitanja, a ne nudi nikakve odgovore? DIREKT U GLAVU je otkačena crna komedija, novi hit u kojem iskusni glumci Borko Perić i Filip Detelić doslovno ostavljaju dušu na pozornici te preispituju sve živo i mrtvo, uz salve smijeha i jedinstveno iskustvo za gledatelje. A koja ih je to tragikomična situacija dovela na daske koje ovog puta život ne znače?
Poznati glumac Borna je umro. Nije kremiran i sad je bijesan. Ne zna što se događa i zašto se kao pokojnik našao pred publikom i sumnjivim likom po imenu Franjo. Ono što Bornu muči jest kako je umro i zbog čega? U stvari, zašto je uopće i živio? Koji je smisao svega?
Hoće li mu presuditi publika ili neka viša sila?
Autor: Igor Weidlich
Redatelji: Borko Perić i Filip Detelić
Igraju: Borko Perić i Filip Detelić
Ulaznice možete rezervirati putem e-mail adrese: [email protected] ili na tel. 035/331-010.
Besplatne ulaznice možete osvojiti u nagradnoj igri na društvenim mrežama Radija Nova Gradiška.
Komentari
Prethodni članakListopad je mjesec borbe protiv raka dojke
Sljedeći članakZavršena novogradiška Teniska liga 2023.