TZ Brodsko – posavske županije je i ove godine sudjelovala na turističkoj burzi PUT koja je održana od 28.- 30. 11. u hotelu Garden Hill u Velikoj Gorici, a domaćin je bila Turistička zajednica Zagrebačke županije.
Turistička burza PUT je najstariji hrvatski B2B turistički susret koja se organizira u suradnji sa Udrugom hrvatskih putničkih agencija, a okuplja djelatnike iz agencijskih poslovanja, turističkih usluga, hotelijerstva i restorana te sustava turističkih zajednica. Svake godine se održava u drugoj hrvatskoj destinaciji.

Osim radno-poslovnog dijela kojem je osnovni cilj predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi,  program  je upotpunjen upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove  ponude, stručnim raspravama i prezentacijama, te aktivnim druženjem sudionika. Sve to burzu PUT  čini svih ovih godina cijenjenim poslovnim događanjem, ali i zanimljivim i vrijednim studijskim putovanjem. To najbolje potvrđuje činjenica da su u njenom radu sudjelovali gotovo 150 sudionika, predstavnici 90- ak turističkih subjekata iz  Hrvatske i susjednih država. Turistička zajednica BPŽ je sudjelovala u radnom dijelu B2B turističkom susretu.
Turistička zajednica Brodsko – posavske županije čestita nagrađenim laureatima koje je kandidirala na otvoreni poziv u srpnju ove godine za nagradu Simply the best – top 5 ;
u kategoriji manifestacija, grupa sport i rekreacija – Mega bikers susrete čiji je organizator Moto klub Brod, u kategoriji Novi projekti u turizmu- grupa TZ i lokalna samouprava – kuću Brlić i Interpretacijski centar Ivana Brlić Mažuranić.

Nagradu je dobila i Etno imanje Kuća dida tunje iz Oprisavaca- za iznimnu kvalitetu usluge i ponude specijaliteta lokalne tradicijske kuhinje te razvoj novih sadržaja imanja čime se daje poseban doprinos kvaliteti turističke ponude destinacije.

Prilika je ovo za dodatnu promociju same destinacije i prezentaciju turističke ponude Brodsko – posavske županije uz sastanke s turističkim dionicima.

 

 

Komentari
Prethodni članakOdržana godišnja edukacija udomitelja za odrasle osobe
Sljedeći članakGimnazija Nova Gradiška: Ovo su pobjednici natječaja za najbolje kratke priče