Napominjem da u ovoj ustanovi, na obje lokacije, rade iznimno kvalitetni ljudi, pa vjerujem da Vam neće biti problem imenovati novog sanacijskog upravitelja ili upraviteljicu.

SLAVONSKI BROD- Očito, držeći to općom političkom kulturom, nakon izbora nove hrvatske Vlade i ministra zdravlja, sanacijska ravnateljica brodske Opće bolnice ‘Dr. Josip Benčević’, Ljepša Rakas Vujčić, dr.med. podnijela je ostavku na funkciju koju obnaša od 20. kolovoza 2015. godine. Sadržaj ostavke donosimo u cijelosti.

Poštovani gosp. ministre doc.dr.sc. Dario Nakić , dr.med.
Dana 20. kolovoza 2015. imenovana sama za sanacijsku upraviteljicu Opće bolnice “Dr.Josip Benčević” Slavonski Brod (lokacija Slavonski Brod i Nova Gradiška).
U prethodnom razdoblju od pet i pol mjeseci, kao sanacijska upraviteljica, predano sam i pošteno radila.
Mišljenja sam da su najveći rezultati poboljšanje međuljudskih odnosa između dvije lokacije, završetak nekih već započetih projekata od kojih je najveći završetak angie sale, rad na poboljšanju financijskog stanja što se vidi iz mjesečnih izviješća te organizacija sudjelovanja naše ustanove u pružanju zdravstvenih usluga migrantima.
Moram istaknuti da je rad iznimno težak jer se radi o dvije organski spojene bolnice, ( ll. i IV. kategorije), međusobno udaljene 60 km, a opterećene i nedostatkom liječničkog kadra u Novoj Gradiški, gdje sam i sama jedina spec. fizikalne medicine i rehabilitacije i stoga nisam napustila ni svoje pacijente.
Molim da moju ostavku prihvatite kako bih nadalje mogla nastaviti rad sa svojim pacijentima, a i sama imam određenih zdravstvenih problema.
Napominjem da u ovoj ustanovi, na obje lokacije, rade iznimno kvalitetni ljudi, pa vjerujem da Vam neće biti problem imenovati novog sanacijskog upravitelja ili upraviteljicu.
S poštovanjem,
Ljepša Rakas Vujčić, dr. med.

Komentari
Prethodni članakKupujem rolo bale djeteline ili sijena. 098/925-18-42
Sljedeći članakIN MEMORIAM Mario Novoselac Tigrić