U razdoblju od 13.ožujka do kraja travnja 2018. godine izvodit će se radovi uređenja pješačkih staza (nogostupa) u Rešetarima u ulici Kralja Tomislava. Radove izvodi poduzeće Cestogradnja d.o.o.,a u prvoj fazi za proljeće asfaltirat će se cca 3.000 m2 pješačkih staza.

Inače, radovi na održavanju nogostupa u Rešetarima započeli su krajem 2017. godine, te će se odvijati tijekom cijele 2018. godine po ulicama kako se budu radili priključci za vodoopskrbu kroz EU projekt aglomeracije Nova Gradiška-Cernik-Rešetari. Po završetku istih radit će se uređenje pješačkih staza.

Mole se građani da se pridržavaju uputa komunalnog redarstva i izvoditelja radova tijekom navedenih radova. Pri uređenju nogostupa na mjestima gdje bi bila moguća potreba prilagodbe na postojećim ulazima u dvorišta, vlasnici moraju prilagoditi novouređenom nogostupu.

– Uređenjem nogostupa unaprjeđuje se kvaliteta života, ali i sigurnosti prometa, prije svega za djecu, ali i za stanovnike koji žive uz nogostup i druge mještane Rešetara, naglasio je načelnik Zlatko Aga, te se nada da će se dodatnim sufinanciranjem iz drugih izvora ubrzati uređenje i izgradnja nogostupa kako u Rešetarima tako i drugim naseljima.

Izvor/ Foto: Općina Rešetari

no images were found

Komentari