Čestitke povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja i 21. obljetnice VRO “Oluja” upućuje Vam Gradonačelnik grada Nova Gradiška Vinko Grgić sa zamjenicom Vesnom Đapić i Predsjednikom gradskog vijeća Zoranom Jukićem.

Svim hrvatskim braniteljima i obiteljima poginulih iskreno i od srca čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja te 21. obljetnicu VRO „Oluja“
Ponosni smo na velike pobjede izborene, u za Hrvatsku teškim vremenima, na dane kada su podnesene velike žrtve, i u kojima su iznikli istinski heroji Domovinskog rata.
Veliku zahvalnost treba iskazivati dnevno, ne samo riječima već i djelima. Prioritet svih nas je da svoje mjesto, grad i zemlju gradimo kao tolerantnu zajednicu, mjesto slobode, demokracije, pravednosti i solidarnosti.

U znak sjećanja na sve one koji su dali živote za slobodnu i nezavisnu Hrvatsku, u čast i na ponos svih hrvatskih branitelja, članova obitelji poginulih i umrlih hrvatskih branitelja i svih hrvatskih domoljuba, kao i na sve one koji su na bilo koji način zaslužni što danas imamo slobodnu Hrvatsku, dostojanstveno i ponosno proslavimo ovaj veliki državni blagdan!

Neka ovaj veliki dan u novijoj hrvatskoj povijesti bude proslavljen dostojanstveno, i u sjećanju na naše časne heroje i velike pobjede.

Komentari
Prethodni članakČestitka Brodsko-posavske županije povodom Dana pobjede
Sljedeći članakNova Gradiška: “Hrvatskim vitezovima na vječni spomen” / Foto