U Novoj Gradiški znamo kako vas zabaviti, izmamiti osmijeh na lice i podariti vam osjećaje zbog kojih ćete se uvijek vraćati a naša događanja!

Jedna od naših najznačajnijih manifestacija tijekom ljetnih večeri nudi niz kulturnih i glazbenih događanja. Od danas brojni posjetitelji moći će uživati u pomno osmišljenim  tematskim glazbenim večerima koje svake godine posjećuje sve više posjetitelja te se manifestacija profilirala kao događaj godine u ovom djelu Slavonije.

Na najveću novogradišku pozornicu ikada postavljenu u Novoj Gradiški, ove godine popeti će se ANOTHER ROCK TRIOELEKTRIČNI ORGAZAMDUBIOZA KOLEKTIVTS BISERNICATOMISLAV BRALIĆ I KLAPA INTRADE,  HALID BEŠLIĆ LJUBAVNICI i ZDRVAKO ČOLIĆ. I ove godine održat će se tradicionalni FESTIVAL DJECA PJEVAJU HITOVE koji organizira Udruga Hobotnica. Posljednja večer,  rezervirana je za GRADSKI ORKESTAR I TS SATIR.

Ove godine za NG Ljeto 2022. očekuje vas široki spektar glazbenih stilova, od tradicionalnih do modernih, razvijanih unutar scene koja njeguje gotovo sve kulture. Nastupit će aktualni izvođači koji bilježe zamjetne uspjehe i rezultate svog rada, do pojedinih koji predstavljaju svježe i nadolazeće snage, a tu su i neizostavna lokalna imena.

Parking za vrijeme manifestacije NG LJETO je nešto što će vas zanimati!

– “Bit će posebno otvorena parkirališta za sve naše posjetitelje u dvorištu vojarne, na HAK-ovom poligonu, a također će biti dostupna parkirališta naših trgovačkih centara. Što se tiče prometa, za sav promet zatvaraju se prometnice, ulica iz Trga kralja Tomislava iz smjera policije do Gradskog muzeja i od Gradskog muzeja do Crkve sv. Tereze Avilske. Tako da napominjemo da će promet biti zatvoren od 17.00h pa do jutra, nakon čega će se promet odvijati normalno. Također stanari Ul. Slavonskih Graničara neće moći izvoziti svoja vozila od 17.00 h jer će i ta ulica biti zatvorena, stoga ako im vozila budu trebala nakon 17.00 neka ih kroz ove dane parkiraju na druga mjesta.” – pozvala je direktorica TZ NG Dinka Matijević građane za razumijevanje.

Komentari
Prethodni članakUčenici sve više rade preko ljeta: ‘Htio sam zaraditi nešto novaca da pomognem svojoj obitelji’
Sljedeći članakPripremite se za najljepšu noć u godini; Stižu nam “Suze sv. Lovre”