Članice Ženskog odbojkaškog kluba “Nova Gradiška” odigrale su zadnju utakmicu ove sezone pred domaćom publikom i uvjerljivo svladale ekipu “Pule” 3:0 (25:17, 25:13, 25:11).

Bila je to trening utakmica za novogradiške odbojkašice, ali i utakmica u kojoj su se sve kockice posložile i u kojoj se sve odigralo kako se planiralo. Stoga, bez obzira na lakog protivnika možemo slobodno reći da je ovo najbolja “predstava” naših odbojkašica u 1. A hrvatskoj odbojkaškoj ligi. Doduše stiglo je pred kraj sezone, ali su ipak naše igračice pokazale da pripadaju elitnom društvu hrvatske ženske odbojke.

Sljedeće, ujedno i zadnje kolo, sezone Novogradiščanke opušteno putuju u Dubrovnik gdje se upravo zato što nema grča mogu očekivati i bodovi.

Dodajmo kako se na utakmici od kluba oprostila Franka Zubović koja odlazi na školovanje u Zagreb, a koja je svakako odličnim igrama pomogla klubu u postizanju dobrih rezultata.

Spomenimo kako je mlada ekipa ŽOK “Nova Gradiška” u 3. ligi u drami 5. seta pobijedila dobru ekipu Čepina s 3:2 i prvi puta ove godine pokazala neke slabosti koje su i normalne. Unatoč svemu zadržale su niz od 12 pobjeda iz 12 utakmica i prvo mjesto na tablici.

Autor: Nikola Knežević

Komentari
Prethodni članakPozitivne vijesti za “Pozitivu”
Sljedeći članakZavršena Zimska malonogometna liga veterana i djece (photo)