Ovu ekskluzivnu informaciju danas smo saznali od organizatora novogradiških moto susreta. Kako najavljuju, i ove godine spremaju pravi spektakl za legendarne 21. moto susrete koji će se 13. i 14. srpnja održati na izletištu Strmac.

Program koji pripremaju zasigurno će nadmašiti i sve protekle godine a ekskluzivna informacija koju su nam otkrili je da su ove godine glavne zvijezde CRVENA JABUKA i OPĆA OPASNOST.

Svoj posljednji nastup u Novoj Gradiški Crvena Jabuka imala je na 16. novogradiškom glazbenom ljetu 2011. godine pa će ovo biti jedinstvena prilika nakon 7 godina za poslušati ovaj popularni sarajevski band i njihove legendarne hitove Dirlija, To mi radi, Bježi kišo s prozora, Tugo nesrećo, Ima nešto od srca do srca itd.. 

Opća opasnost ove godine slavi 26. godina postojanja u kojima su stvorili velike glazbene hitove kao što su Jednom kad noć, Treba mi nešto jače od sna, Mjesečar ili one novijeg datuma kao što su Uzalud sunce sja, Pobjego sam, Rastaviše i nas dvoje…

Uz Crvenu Jabuku i Opću opasnost nastupiti će već tradicionalno i naši domaći ROCKERI te dobro znani UNIMOGSI iz Slovenije. Sve ostale informacije i kompletan program 21. moto susreta biti će objavljen na njihovom facebooku.

 

 

 

Komentari