I četvrtu godinu za redom tenisači teniskog kluba „Nova Gradiška – Slavonski biser“ opet su obranili naslov županijskog prvaka u 1.županijskoj teniskoj ligi.

U srijedu 27. lipnja 2012. godine je odigrano i posljednje kolo za ovu natjecateljsku sezone te je ostvarena ukupna pobjeda od 3:0 nad ekipom „Foto – plus“ iz Slavonskog Broda. Bodove su izborili Marko Brčić (6:0, 6:4) i Danijel Gubić (6:2, 6:1) u pojedinačnim susretima te naš par u sastavu Marko Brčić / Aleksandar Jović (6:3, 6:4) u susretu parova.
U ovoj natjecateljskoj sezoni za TK“ „Nova Gradiška – Slavonski biser“ nastupali su ovi igrači : Marko Brčić (kapetan), Danijel Gubić, Aleksandar Jović i Mladen Šaš. Naslov je proslavljen uz brojne čestitke svih igrača iz prve, druge i treće županijske lige u tenisu i odavanja priznanja za osvojeni naslov, koji je i ove godine više nego zasluženo pripao našim novogradiškim tenisačima koji su prikazali najuvjerljivije igre.
Taj nadasve vrijedan rezultat je svima još vredniji i izaziva čuđenje brojnih ljubitelja tenisa iz naše županije jer nevjerojatno zvuči činjenica da već četvrtu godinu za redom naslov županijskog prvaka odnosi novogradiška ekipa jer znamo kako Nova Gradiška stoji sa teniskim terenima i uvjetima za igranje i bavljenje ovim prekrasnim sportom.
Ovaj uspjeh je još veći jer kao što smo već spominjali u ovoj natjecateljskoj sezoni Teniski klub „Nova Gradiška – Slavonski biser“ imao je još jednu ekipu koja se natjecala u 3. županijskoj teniskoj ligi te ostvarila ogroman uspjeh osvojivši naslov prvaka 3. županijske teniske lige sa maksimalnim brojem osvojenih bodova i tako da će druga ekipa TK „NG-Slavonski biser“ nastupati u 2. županijskoj teniskoj ligi u kojoj su i zahtjevniji protivnici. Za drugu ekipu nastupali su slijedeći igrači : Goran Nikiforov (kapetan), Marijan Medunić, Milan Prpić, Alen Ivanović i Tihomir Rakonić.

Također treba se zahvaliti svim dobrim ljudima, prvenstveno gospodinu Ivici Grgiću, Savezu sportova grada Nova Gradiška i svima ostalima koji su nam pomogli i koji nam pomažu na sve načine da uspijevamo djelovati kao klub, natjecati se u ligi, organizirati turnire, putovati na turnire jer troškovi su dosta veliki, od raznih kotizacija, sportske opreme i rekvizita kao i samih putovanja jer i kad smo domaćini, mi smo nažalost gosti.

 

Komentari
Prethodni članakNK Slavonija Bodovaljci
Sljedeći članakJosip Vuković ponovno zadužio Novu Gradišku