Turistička agencija Liberta Travel uspješno posluje od 2020. godine kao online agencija, a ovog petka, točnije 03.05., otvorili su svoj ured na adresi Matije Antuna Reljkovića 12 u Novoj Gradiški. Na otvorenju smo imali priliku porazgovarati s vlasnicom Josipom Marjanović.

Uzbuđeno, sretno i ponosno, ostvarenje jednog velikog sna – riječi su kojima Josipa opisuje svoje raspoloženje i sreću zbog otvaranja ureda. “Uzbuđena sam što upravo ja prva otvaram turističku agenciju u našem gradu i što ću našim ljudima moći pobliže predstaviti ponudu i kreirati putovanja po njihovim željama sada i iz svog ureda.”

Potaknuta povećanim obujmom posla i rastućim trendom putovanja, kao i svojim krajnjim ciljem, odlučila se na ovaj korak. “Budući da dolazim iz blizine Nove Gradiške, željela sam dodatno potaknuti putovanja u tom području. I naravno, kad imate svoj ured u gradu, postajete pristupačniji i dostupniji ljudima što olakšava poslovanje turističke agencije”, ističe Josipa.

Osim što kreiram putovanja prema budžetu, preferencijama i željama, moj krajnji cilj je potaknuti razvoj lokalnog i ruralnog turizma u Novoj Gradiški i okolici. Želim dokazati da Nova Gradiška nudi više od samo vikend ili jednodnevnih izleta te privući ljude u naš grad i cijelu Brodsko-posavsku županiju. Već smo uspostavili suradnje s lokalnim tvrtkama poput Slavonskog dućana, OPG-ova i ugostiteljskih objekata.

Nastavljamo s našom uobičajenom strukturom rada, koja uključuje kreiranje jednodnevnih izleta diljem Hrvatske i Europe, organiziranje školskih ekskurzija, adventskih putovanja te putovanja prilagođena posebnim prigodama i željama. Bez obzira na to što poželite – bilo da se radi o određenoj destinaciji ili gastronomskoj ponudi – kreiraju Vam putovanje po mjeri. Također, prilagođavaju se Vašem budžetu. Radno vrijeme ureda je svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Vikendom i blagdanima ne rade.

Obujam posla se značajno povećao te nam je potrebno minimalno zaposliti dvije osobe. Trenutno je otvoren natječaj za radno mjesto djelatnika turističke agencije do 06.05., što je trenutni prioritet”, naglašava Josipa. Nakon 6-8 mjeseci, planiramo zapošljavati još jednu osobu. Naš cilj je uspješno poslovanje i održivost.

Također, u planu imamo suradnju sa srednjim školama i fakultetima kako bismo pružili priliku srednjoškolcima i studentima za obavljanje prakse i upoznavanje s našim djelatnostima. “Nadam se da ćemo zajedničkim snagama dokazati kakvo smo mjesto i zajednica te doprinijeti lokalnom razvoju turizma.”

 

Komentari
Prethodni članakBoj za čardak oduševio brojne domaće i strane posjetitelje Parka prirode Lonjsko polje
Sljedeći članakOdržana uvodna konferencija projekta „Zaželi podršku – kvalitetna skrb za vitalnu starost, SF.3.4.11.01.0506“ Udruge Studio B