Treći vikend za redom, Ljetna pozornica u Novoj Gradiški vrvjela je posjetiteljima, što mladim, što starim, ljubiteljima dobre zabave na otvorenom, a najvažnije dobre glazbe. 

Nakon odličnog koncerta The Unimogs banda   koji su zapalili Ljetnu pozornicu prošloga vikenda, jučer je u organizaciji Carpe Diem caffe bar-night bara održan spektakularan koncert dobro poznatih, nikome sličnih, najjačih Dječaka. 

Atmosferu je zagrijao novogradiški DJ RayJay, koji je pop rock hitovima napravio odličan uvod za ostatak večeri.

Vojko, Ivo, Zondo. Drama, Istina, Firma. To su 6 najbitnijih riječi kad govorimo o Dječacima, a ostalo ionako više manje znate. 

Nastupom su pokazali da su jedni od najboljih na domaćoj hip-hop sceni, a dokaz tome je i to kada su dečki stupili na pozornicu  publika je s oduševljenjem u glas pjevala neke od njihovih najvećih hitova. Na novogradiškom području, najveći hit pokazala se pjesma Maci, koja je digla i najteže ruke u zrak. 

Pjevalo je mlado, pjevalo je staro,a Nova Gradiška je i sada pokazala kako diše punim plućima.

Kao što je i očekivano,  članovi spektakularne hip-hop grupe Dječaci, odradili su koncert za pamćenje, o kojemu će se, vjerujemo, pričati još danima, a u nastavku teksta kroz fotogaleriju možete pogledati kako je to uistinu bilo jučer na Ljetnoj pozornici, koja će ovoga ljeta sigurno ugostiti još mnoštvo dobrih i kvalitetnih izvođača. 

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakOdržan 9. Memorijalni kup “Goran Trupina”
Sljedeći članakSusret pjesme i prijatelja: HPD „Graničar“ obilježio 25 godina obnovljenog rada / foto