Drugi vikend rada Ljetne pozornice, preciznije drugi dan rada Ljetne pozornice i prvi dan drugog vikenda Ljetne pozornice bio je pun pogodak za organizatore, Carpe Diem caffe bar-night bar ekipu. 

U popularno bivše dvorište zatvora, ekipa zaslužna za dobre provode dovela je The Unimogs band. Slovenci kojima je Nova Gradiška postala drugi dom pa odlično poznaju novogradišku publiku i Ljetnu pozornicu, bez sumnje u sebe odradili su  vrhunske setove bezvremenskih pop-rock hitova.

Plesalo je na Ljetnoj i ovoga petka i staro i mlado, od maturanata koji su krenuli sa slavljem povodom kraja svog srednjoškolskog obrazovanja, preko putnika namjernika, ljubitelja dobre glazbe svih dobnih skupina, do poznatih novogradiških lica i gradskih čelnika. 

Izvlači se Nova Gradiška brzinom munje iz zimskog sna, preskače proljeće i uskače u vrele ljetne provode, barem što se koncerata na Ljetnoj pozornici tiče. Nema hladnoće dok se pleše uz dobre ritmove, zaboravljaju se problemi, pušta briga na veselje, ljubi se i voli među nekada hladnim zidovima zatvora, sada žarištu vikend događanja- Ljetnoj pozornici. 

U istom rokerskom stilu Ljetna pozornica nastavlja i večeras. U pripremi je od 21 sat Rock Night i DJ Ray-Jay. Za sljedeći vikend ekipa s Ljetne najavila je blagu promjenu koju već mnogi s nestrpljenjem očekuju, a to je hip hop/rap band Dječaci! 

Foto: Tamara Magdić 

no images were found

 

Komentari
Prethodni članakPovodom međunarodnog dana muzeja u novogradiškom Gradskom muzeju “Svilu prelo zlato materino”
Sljedeći članakOtvoren prvi Proljetni sajam u Novoj Gradiški/ Foto