Godine 2009. otvoren je pod imenom MOTEL TURIST, a od 2016. djeluje kao RESTORAN I PRENOĆIŠTE TURIST. Tijekom godina, postao je omiljena destinacija kako lokalnog tako i stranog stanovništva. Ovo mjesto nudi udoban i uredan smještaj za odmor uz mogućnost uživanja u caffe & lounge baru, prostranoj vanjskoj terasi te prostoru za proslave. Nalazi se na adresi Frankopanska ulica 112a u Starom Petrovom Selu. Sada, uz standardnu ponudu tradicionalnih domaćih jela, goste očekuje i širok izbor raznih pečenja, uključujući janjetinu i prasetinu s ražnja, peku s domaćim mesom i ostalim specijalitetima u novoj pečenjari.

Trenutno imamo 23 zaposlenih, to su naši ljudi, djeca, školuju se, educiraju, imamo čast raditi s vrhunskim kuharima. Ponosni smo što surađujemo s vrhunskim kuharima, a sve što pripremamo u našoj kuhinji je domaće. Trenutno proširujemo našu ponudu na pečenja, uključujući svinjetinu, janjetinu s ražnja, te nudimo domaći kruh i peciva iz krušne peći.” – navodi Mato B.

Naziv “TURIST” savršeno opisuje ovo mjesto kao spoj turizma, tradicije, ugostiteljstva, udobnosti i profesionalnosti. To potvrđuje i njihova bogata ponuda usluga.

SLAVONSKI I MEDITERANSKI SPECIJALITETI

U kuhinji radi tim od 6 profesionalnih kuhara koji se posvećuju pripremi vrhunske hrane. Njihov raznovrstan meni obuhvaća tradicionalne slavonske, mediteranske i leskovačke specijalitete. Sva hrana koju pripremaju je domaća, a posebno se ističu specijaliteti pripremljeni na uglju poput ćevapa, teletine ispod saća i punjene vješalice. U ponudi imaju i širok izbor riječnih i morskih riba koje pripremaju na posebne načine. Također, ponosno proizvode svoju domaću slavonsku kobasicu. Nedavno su izgradili novu pečenjaru, proširujući svoju ponudu s posluživanjem svježe pečene janjetine, prasetine i peke.

VELIKA SALA ZA RUČAVANJE I PROSLAVE

Sala za ručavanje ima kapacitet za 100 ljudi. Osim što se svakodnevno koristi za ručavanje, prostor se također iznajmljuje za razne svečanosti i proslave. Zahvaljujući prostranosti i udobnosti, ovo je idealno mjesto za različite vrste događanja poput vjenčanja, krstitki, pričesti, krizmi i drugih svečanosti. Uz glavnu salu, dostupna je i VIP sala koja je potpuno opremljena i namijenjena je za 25-30 gostiju. Ova sala pruža privatnost i eleganciju te je idealna za različite svečanosti, konferencije i privatne sastanke.

CAFFE AND LOUNGE BAR

Caffe and lounge bar ima kapacitet za oko 35 ljudi uz mogućnost konzumacije hrane i pića. Prostrana poluotvorena terasa ljeto-zima, s kapacitetom od 50 sjedećih mjesta za posluživanje hrane i pića, opremljena je sustavom grijanja-hlađenja i ventiliranjem. Ova terasa omogućava ugodan boravak tijekom cijele godine, neovisno o vremenskim uvjetima. Na vanjskoj natkrivenoj terasi, gosti mogu uživati u posebnom sustavu rashlađivanja. Kapacitet od 40 sjedećih mjesta za posluživanje hrane i pića, s dodatnih 20 mjesta za osvježavajuće napitke, pruža udobnost i osvježenje.

PRENOĆIŠTE TURIST

Prenoćište raspolaže s ukupno 16 udobnih soba, pružajući gostima izbor od 29 ležajeva. Svaka od tih soba je osmišljena kako bi pružila vrhunsku udobnost i praktičnost, opremljena modernim sustavom grijanja/hlađenja koji osigurava optimalnu temperaturu tijekom cijele godine. Dodatno, gosti mogu uživati u privatnom kupatilu, pristupu televiziji, telefonu i brzom internetu.

“Naša predanost pružanju najbolje usluge i doživljaja našim gostima neprestano je prisutna. Također, izuzetno cijenimo mišljenje naših posjetitelja. Zato smo na svaki stol postavili barkodove kako bismo omogućili gostima da ostave internu recenziju vlasniku. U skladu s našom politikom, ako gost nije zadovoljan hranom, ne mora platiti. Naš cilj je da Restoran i Prenoćište “Turist” postanu vodeća destinacija i za lokalno stanovništvo. Smatramo da smo ovim korakom zaokružili našu ponudu na ovom području te se nadamo da će naši gosti to prepoznati i cijeniti.”

Komentari
Prethodni članakJoš jedna donacija novogradiškoj bolnici, stiže i uređaj za magnetsku rezonancu
Sljedeći članakAGROPRODUKT VRBJE – jer domaće je domaće