Tomislav Bećirević jednoglasno je izabran za Predsjednika Gradskog odbora Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Grada Nova Gradiška. Također je izabran novi saziv Gradskog odbora i Nadzornog odbora Mladeži HDZ-a na mandat od četiri godine.

Sinoć je u Sali za sastanke Političkih stranaka održana redovna Izborna skupština Mladeži HDZ-a Nove Gradiške na kojoj je ponovno izabran Tomislav Bećirević za Predsjednika Gradskog odbora. Za članove Gradskog odbora izabranu su Domagoj Benčić, Valentina Buljubašić, Marina Čančar, Branimir Kramberger, Ivan Križić, Darko Lukšić, Igor Mendek, Mario Pranjić, Matija Leskovar, Nikolina Sertić, Ana Subić i Franjo Vuk. Za članove Nadzornog odbora izabran su Kristijan Ćosić, Hrvoje Došlić i Miroslav Ruškan. Izabrani su i izaslanici na redovnu izbornu Županijsku skupštinu Mladeži HDZ-a Brodsko- posavske županije: Domagoj Benčić, Valentina Buljubašić, Kristijan Ćosić, Hrvoje Došlić, Dubravka Kovačić, Branimir Kramberger, Ivan Križić, Darko Lukšić, Matija Marjanović, Kristijan Pipunić, Mario Pranjić, Daniel Sekulić, Nikolina Sertić, Domagoj Tomašić, Franjo Vuk. Izaslanici po funkciji su Ana Subić, Tomislav Bećirević, Sofija Mandušić, Igor Mendek, Marina Čančar.

Članove Skupštine pozdravili su Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Nova Gradiška Dražen Oršulić, Dopredsjednik Gradskog odbora HDZ-a Nove Gradiške Dario Ban i Predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Brodsko- posavske županije Marko Šimić.

Dražen Oršulić obratio se Mladeži HDZ-a gradske organizacije riječima zahvale za sav uloženi trud i rad u dosadašnjem mandatu, te ukazao na promjenu unutarstranačke politike gdje se sad uvažavaju članovi Mladeži HDZ-a, te participiraju u radu Gradske vlasti i raznih upravnih i nadzornih odbora. Iskazao je zadovoljstvo uspješnom suradnjom, te se zahvalio na promociji Stranke i njenih stavova i vrjednosti. Pozvao je sve da se pridruže volonterima u slijedeću subotu u akciji raščišćavanja Općine Gunja, kako su i do sada većina aktivno sudjelovali u pomoći poplavljenim područjima u Slavoniji.

Dario Ban je upoznao Mladež HDZ-a s projektima koji su tijeku u interesu svih građanki i građana Grada , a na kojima trenutno radi aktualna Gradska vlast. Izrazio je zadovoljstvo s do sada učinjenim aktivnostima, te prezentirao buduće ideje i projekte. Očekuje se zapošljavanje novih radnika u Industrijskoj zoni što će svakako popraviti teško stanje u Gradu. Zahvalio se Mladeži HDZ-a na potpori u aktivnostima tijekom izbora, a posebno u ime Gradonačelnika Željka Bigovića, Dogradonačelnice Ljiljane Lukačević i svoje osobno.

Marko Šimić se zahvalio na dosadašnjoj suradnji s Gradskim odborom Mladeži HDZ-a, te dodao kako je zadovoljan radom gradske organizacije. Važno je da se mladi bave politikom, jer iz Mladeži dolaze dobre ideje i energija potrebna za provedbu akcija Stranke. Očekuje i u budućnosti jednako dobro suradnju.  

Autor: Dubravka Kovačić

Komentari
Prethodni članakPrerađivačka industrija dobiva potporu Jamstvenog fonda
Sljedeći članakOpćina Dragalić – tamo gdje je vrijeme stalo!? (photo)