Prije manje od mjesec dana na našem portalu izvještavali smo o degutantnim naslovima koji su osvanuli na fasadi Osnovne škole “Mato Lovrak” na koje su nas uputili naši sugrađani. 

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, istoga dana, 20. siječnja, intervenirali su po dojavi u vezi ispisivanja grafita na dvorani škole u Novoj Gradiški.

Policajci su na mjestu događaja potvrdili istinitost dojave, te nastavili daljnji rad, a prikupljenim operativnim saznanjima, otkrili su počinitelje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, dana 5. veljače, za spomenuto kazneno djelo sumnjiče dvije maloljetne muške osobe, stoji u Dnevnom izvješću PU Brodsko posavske. 

Policija protiv obojice počinitelja podnosi posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu, kao i izvješće mjerodavnom Centru za socijalnu skrb.

Kako saznajemo od ravnateljice Osnovne škole “Mato Lovrak” Vesne Lončar Cindrić  šteta nastala na zgradi škole bit će ponovno sanirana u sklopu energetske obnove zahvaljujući dobroj volji tvrtke Dinamix d.o.o. iz Slavonskog Broda koja provodi energetsku obnovu škole. 

Foto: RNG Arhiva

Komentari
Prethodni članakPovećane potpore malim poljoprivrednim gospodarstvima, LAG-ovi provode natječaje
Sljedeći članak“Lovrakovci” proveli atipičan “Dan otvorene nastave”/ Foto