Titulu najljepše mame Hrvatske na izboru održanom u subotu navečer u šibenskom HNK ponijela je Iris Rusan iz Luča, dok je u kategoriji dijamant lentu ponijela Višnja Filipčić Čabrajec iz Zagreba, a šibenska nevista Vedrana Bušić osvojila je lentu najsimpatičnije mame.

Četrnaest finalistica ovogodišnjeg izbora za Najljepšu mamu Hrvatske, sinoć je, osim ljepote, pokazalo i svoje talente, a o pobjednicama je odlučivao žiri u kojem su sjedili šibenski gradonačelnik Željko Burić, dogradonačelnik Danijel Mileta, direktor TZ-a Dino Karađole, Anton Dobra kao izaslanik gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rot i šibenski novinar Zdravko Pilić.

Osim pobjedničkih, dodijeljeno je niz lenti pa je za stil nagrađena Silvia Antolić iz Klanjeca, Ivana Filipović je proglašena fashion mamom, a najfotogeničnija je Nika Ivić Krpić iz Zagreba. Lentu za eleganciju dobila je Mirela Gašpert Bertić, dok je Marija Lučić Hrvatska braniteljica Domovinskog rata iz Gornjih Bogićevaca proglašena za miss osobnosti, a naj glamour mama je Katarina Pintač Pisar iz Novog Marofa.

Izbor je vodio uigrani tim, novinar ŠibenikIN-a Valerio Baranović i Matea Erceg, dok je krune izradila šibenska dizajnerica Ivana Slavica Vunić.

U zabavnom programu ovacije publike izazvao je nastup četiri gimnazijske profesorice koje su izvele pjesmu Shallow.

Inače, cilj natjecanja je da se osim ljepote žene nagradi i sama uloga majke koju ima u obitelji i društvu. Sve mame finalistice bit će dio kalendara za 2019. godinu, te će se snimati i promidžbeni video ovog natjecanja.

Izvor/Foto: ŠibenikIN

Komentari