Najromatničniji farmer ovog Valentinova dolazi iz malog mjesta Babakin u zaleđu Pertha na zapadu Australije. On je Brendan Boyd, predvodnik četvrte generacija poljoprivrednika svoje obitelji, a nedavno je zaprosio svoju djevojku tako što je u polju pšenice ispisao prosidbu ‘Marry me Emma‘, donose australski mediji (udaj se za mene Emma, glasio bi prijevod).

Kaže Brandon da mu je trebalo puno pripreme i nekoliko sati vožnje kamionom po polju da to napravi, ali trud se na koncu isplatio budući da je ona rekla ‘DA’. 

Poruku nije bilo lako niti pokazati. Da bi ona uopće vidjela natpis morao je podići dron u zrak, a svojoj sadašnjoj zaručnici dati posebne FPV naočale kako bi mogla pročitati poruku dok ju je kamera snimala leteći iznad polja, prenosi Agroklub

“To mi je palo na pamet jedne večeri dok sam bio na traktoru, kao u snu mi je sinula ideja”, rekao je tamošnjim medijima ovaj mladić i dodao kako je nekoliko godina razmišljao o realizaciji ove ideje.

Priča je nama dodatno zanimljiva, stoga što se da zaključiti kako je Emma naše gore list, jer nosi prezime Starcivch – koji su vjerojatno doselili na ovaj daleki kontinent upravo iz naših krajeva.

Nije to sve skupa niti prošlo baš lako, prepričava Brandon kako je Emma jedno vrijeme zagonetno šutjela nakon što je vidjela poruku i držala ga tako u neizvjesnosti prije nego što je konačno pristala.

Dodaju u šali kako je to bio ujedno i dobar način da obilježe kraj duge ovogodišnje žetve (kod njih je sada ljeto, op.a.).

Par je nakon svega otišao na odmor u Englesku, a tek nedavno, po povratku javno su objavili ovu nevjerojatnu fotografiju na svom Twitter profilu.

Je li Brendan Boyd najromantičniji farmer, ocijenite sami.

Foto/Izvor: Agroklub

Komentari
Prethodni članak“Čijalo perja” u Zapolju oživjelo stare običaje
Sljedeći članakHumanitarni koncert “Noć filmske glazbe” oduševio sve prisutne