Nanbudo kluba “Slavonija” iz Okučana u Trnakovcu je održao dvodnevni ljetni Nanbudo kamp. Na programu su bili redovni treninzi, s naglaskom na druženje i zabavu. Polaznici kampa mogli su sudjelovati u brojnm zanimljivim aktivnostima kao što su odbojka, streličarstvo, zračna puška, kupanje u bazenu i rijeci, alka na quadu, nogomet, skakanje u vrećama, a najveće zanimanje je izazvao zipline.

Poseban užitak je svake godine logorska vatra na kojoj se peku špek i kobasice te izmjenjivanje na straži. Čak i oni najmalđi bili su hrabri i bez problema prespavali noć daleko od svoje kuće. Trener Zlatko Redžić kaže kako je ponosan na svoje učenike, na njihove roditelje koji su mu ukazali povjerenje i ove godine.

-“Mogu samo reći da je ovaj dan bio sigurno najpozitivniji dan ove godine. Prekrasna ekipa, trening, odbojka, streličarstvo, zračna puška, bazen, vožnja quadom, natjecanje u alki (koplje i quad), nogomet, skakanje u vrećama, frizbi, boks sa extra velikim rukavicama, čista priroda i vrhunski čobanac. U ime Hapkido kluba Sveti Mihovil i u svoje osobno ime majstore Zlatko i učenici,” – naglašava Miljenko Kovačević.

Nakon kampa članovi kluba idu na zasluženu ljetnu stanku, a s treninzima nastavljaju sredinom kolovoza.

Foto: Zlatko Redžić

Komentari
Prethodni članakOpćini Staro Petrovo Selo odobrena sredstva za provedbu 4 projekta
Sljedeći članakOtkrivanje spomen-ploče poginulim novogradiškim „Sokolovima“