Svaka riječ koju bi napisali o ovim fotografijama iz Konzuma, jest suvišna. Dakle, dragi narode, dodjete u Konzum kupiti namirnice, naravno kupujete ih, uglavnom  kada su na akciji, jer nemate novca poput vlasnika Konzuma Todorića pa da kupujete dok im rok još nije izišao ili je pri kraju.

No, to što Todorić ima novca i može si priuštiti zdravu hranu, ne znači da može “trovati” ili još bolje, “smije trovati” male ljude i običan siromašan narod prodavajući hranu kojoj je istekao rok trajanja ili je još k tome pokvarena.

Ove slike pokvarenih hrenovki u KONZUMU govore više od bilo čega.  Da se to slučajno dogodilo u malom “selskom dućanu” inspekcija bi ga zatvorila, ali ovdje se ipak radi o KONZUMU vlasnika Ivice Todorića. Nema inspekcija, nema zatvaranja, nema kazni, jer to je KONZUM.

Dakle, navalite narode u KONZUM i konzumirajte proizvode od kojih se sigurno nećete dobro osjećati, a posebno savjetujemo onima koji imaju česti zatvor stolice upravo ove hrenovke u prilogu, odličan su laksativ.

 

12832391_10205999912743306_6310277565838597612_n

Komentari
Prethodni članakKandidat za gradonačelnika Dražen Oršulić sa zamjenicima je obišao Mjesni odbor Jug i družio se s Novogradiščanima
Sljedeći članakSDP Nova Gradiška: subotnje druženje s građanima