Tradicionalno, zabavno glazbeno događanje u organizaciji Radija Nova Gradiška, „Zlatni narodni vez” i sinoć je do posljednjeg mjesta napunio dvoranu „Relković” novogradiškog Doma kulture.

Obilje pjesme, smijeha, dobre zabave i pozitivnih vibracija i ovoga su puta obilježili ovo tradicionalno druženje koje svake godine okupi domaće tamburaške i zabavne snage, kulturno umjetničke udruge i sve one spremne za dobru zabavu.

Tako je bilo i sinoć. Posjetitelje su zabavljale „stare” dobre provjerene snage, Tamburaški sastavi „Merak”, „Tkanica”, „Satir”, „Vagabundo band”, Hrvatska kulturno umjetnička udruga „Trenk” i Muška pjevačka skupina KUD-a „Drežnik”. Naravno, tu je bio i nezaobilazni voditeljski par Milan Vidošić iliti Oto Prc, Đurđa Siladi, a u pomoć Otu i ove je godine stigao Zvonimir  Ivanišević, ovoga puta u ulozi Šabana.

I ove godine “Zlatni narodni vez” nadmašio je samoga sebe. Od samog početka pa sve do svojevrsne himne “Narodnog veza”, svima dobro poznatih stihova Josipa Puce Pintarića “Ulice Gradiške Nove” izvođači, publika i organizatori uživali su u dobroj atmosferi, pjevali i zabavljali se.  

Što reći, hvala svima koji su pomogli i sudjelovali, hvala posjetiteljima, našim dragim slušateljima i vidimo se nekom drugom prigodom. Do tada i dalje budite uz program na 98,1, frekvenciji Domaćeg radija.

 

Komentari