U Zagrebu je u nedjelju 21. listopada 2012. godine održan prvi krug natjecanja u katama. Sudjelovalo je 85 natjecatelja iz Slovenije, Mađarske i Hrvatske, uključujući i 7 članova Nanbudo kluba „Slavonija iz Okučana koji su se okušali u raznim kategorijama.

U kategoriji djevojčice 10-12 godina Gabriela Redžić između 11 natjecateljica osvojila je srebro, a nakon toga je zbog izuzetnih tehnika koje je pokazala u dogovoru sa sucima prebačena u kategoriju 12-14 godina i među 14 natjecateljica napravila pravo iznenađenje i osvojila brončanu medalju.
U kategoriji dječaci 12-14 godina srebro je osvojio i Josip Crnković, a bronca je za malo izmaknula Mislavu Jakovljeviću koji je završio na četvrtom mjestu, dok jeMatej Krnjićbio peti.
Vrijedan rezultat ostvarili su i Ana Čabraja u kategoriji seniori (5. mjesto) te Jure Krnjić i Marko Terman u kategoriji 14-16 godina.

Čestitke okučanskim borcima, a najavljujemo kako sljedeći mjesec članovi Nanbuo kluba „Slavonija“ odlaze na natjecanje u borbama gdje se također nadaju dobrim rezultatima.

Autor: Nikola Knežević

Komentari
Prethodni članakObitelj Serdar i grlo “Tahir šesti” i službeno najbolji u 2012.
Sljedeći članakPrijedlozi za kvalitetan provod uz dobru knjigu