Svečanom sjednicom Izvršnog odbora Lovačkog saveza Brodsko-posavske županije obilježeno je otvorenje Lovnog ureda Nova Gradiška koji će koristiti članovi Zajednice udruge lovaca od Nove Kapele do Okučana. Lovački savez ove županije uz potporu županijskog čelništva izdvojio je 150 tisuća kuna za kupovinu prostora od grada Nove Gradiške, koji je pak pomogao uređenje objekta.  Navedeni objekt je smješten u ulici Prognaničko naselje(Kovačevac).

-Ovo je trajno rješenje za poboljšanje uvjeta rada, a pokazuje zajedništvo lovaca cijele županije čemu je doprinijela suradnja s gradom Novom Gradiškom – istakao je uz zahvalu predsjednik Lovačkog saveza županije Mato Grgić, a gradonačelnik grada domaćina Vinko Grgić pohvalio je dobre odnose sa lovcima najavivši im i nadalje potporu.

Prvi čovjek Zajednice udruga lovaca Nove Gradiške i potpredsjednik Lovačkog saveza županije Ivan Strinavić zahvalio je svima na potpori ističući posebno ovdašnjeg lovaca Branka Bešlića koji je vodio poslove na uređenju objekta, te Marinka Marinovića za doprinos opremanju prostorija. Mato Grgić uručio je domaćinima zastavu Lovačkog saveza koja će krasiti ovaj prostor.

Autor: Jelenko Topić

 

Komentari
Prethodni članakPolicijski službenici riješili još jedno razbojništvo: Otkriveni mladići koji su krali na području Nove Gradiške
Sljedeći članakNedostatak medicinskih sestara postaje sve veći problem