Jučer (5.veljače), policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije mlađe muške osobe i 27-godišnjakom, a koje sumnjiče da su počinitelji kaznenog djela razbojništva 20. siječnja, oko 1.30 sati, u Novoj Gradiški, kada su nasilno ušli u obiteljsku kuću i od 80-godišnjaka uz prijetnju mu ubojstvom zatražili novac što im je 80-godišnjak u strahu za život i dao. Nadalje, policijski službenici su tijekom kriminalističkog istraživanja utvrdili da su navedene osobe počinile i kazneno djelo teške krađe u noći s 22. na 23. siječnja, u Adžamovcima, ušavši u obiteljsku kuću 81 godišnjakinje iz koje su otuđili nekoliko tisuća kuna te nekoliko ukrasnih figura od keramike.

Policijski službenici su danas (6.veljače) uz kaznene prijave počinitelje predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske.

PIJANČEVANJE NA JAVNOM MJESTU

Danas (6. veljače), u 0.10 sati, u Slavonskom Brodu, unutar čekaonice Željezničkog kolodvora, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod uočili su četiri osobe koje su se odavali pijančevanju na javnom mjestu. Izvršenim alko-testiranjem,
policajci su 63-godišnjaku utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 2,87 promila, 23-godišnjakinji 0,58 promila, 35-godišnjaku 3,37 promila i 43-godišnjaku 3,17 promila. Policijski službenici protiv prekršitelja podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brod.

Komentari
Prethodni članakIndustrijski park traži djelatnike, evo koje…
Sljedeći članakZajednica udruga lovaca Nove Gradiške dobila svoje prostorije