Jednom mi je jedan prijatelj rekao: „Kada se obraćaš ljudima, neka razum napiše činjenice – srce neka ih pročita,“ upravo u tom ozračju ispraćena je šesta generacija studenata Visoke škole Primus Gradiška iz susjedne nam Bosne i Hercegovine.

Iza Primusa je desetljeće uspješnog rada, danas je dan kada se mogu sagledati okvirni rezultati rada – treba istaci da smo ovih proteklih godina osnazili I razvili školu u svakom pogledu. (O tome će nešto više da kaže gospodin Bakić).

Ako gledamo brojke, do sada je na ovoj visokoškolskoj ustanovi diplomiralo ukupno 1.135  studenata u programima Ekonomije (na smjeru Bankarstva I Marketinga), Prava (javne uprave), te Računarskih I informacijskih tehnologija. Na kvalitetno opremnljenih 2000 metara kvadratnih, sa preko 30 doktora nauka i suradnika, kao i 25 radnika administrativne podrške, školovanje u Primusu je izuzetno prihvatljivo i hrvatskim državljanjima, kojih ima sve više.

Danas su dio sustava koji svojim iskustvom, znanjem, ambicijom i razuijevanjem  važnosti visokog obrazovanja garantiraju daljni razvoj i poslovne uspjehe.

Na  tržištu obrazovanja dokazli su  koliko su dobri svojim najvrijednijim resurom svojim diplomcima.

Ove godine na našoj ustanovi diplomiralo je 104 studenta.

Na ekonomiji 39,  pravu 49  i računarskim i infromacijskim tehnologijama 18 studenata.

 

Upravo iz svih navedenoh razloga, odlučili smo ovim tekstom o Viskoj školi Primus Gradiška afirmirati mlade ljude kako nikada ne bi trebali zaboraviti da uspješna karijera zida ciglu po ciglu, stoga nemojte rušiti svoje započete zidove i graditi ih uvijek iznova, nego ih samo nadograđujte, poručuju iz Primusa.

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakJose Mujica – bivši urugvajski predsjednik: “Trošimo život kupujući”
Sljedeći članakUkoliko niste promijenili gume čeka vas 700 kuna kazne