Nova Gradiška i izletište Strmac jedno su od rijetkih mjesta gdje će se moto susreti održati već 21. godinu za redom. Sve je spremno za ovu veliku ljetnu manifestaciju, a onaj najbitniji faktor “vrijeme” također izgleda obećavajuće i ove godine.

Službeni program moto susreta počinje večeras u 21,00 sat okupljanjem bikera na Strmcu te nastupom novogradiških ROCKERA u kombinaciji s legendarnim novogradiškim DJ BAKASOM koji je ujedno i voditelj 21.  moto susreta. Vrhunac večeri biti će nastup jedne i jedine OPĆE OPASNOSTI. Time ova popularna hrvatska rock grupa nastupa i drugu godinu za redom na moto susretima. Jednom kad noć, Uzalud sunce sja, Kriva si, Pobjeg’o sam i mnogo drugih hitova ponovno ćemo čuti u live izvedi ovih hrvatskih rock legendi.

U SUBOTU 13.07. druženje se nastavlja na Strmcu uz moto defile u 16,00h. Nastavak slijedi u poslijepodnevnim satima na Strmcu uz razne moto igre, dobro ohlađeno pivo i naravno opuštanje u prirodi. Večer počinje kao i proteklih godina uz nastup popularnih THE UNIMOGSA iz Slovenije koje će pratiti i sexy dance show a nakon popularnih slovenaca na stage izalazi legendarna sarajevska grupa CRVENA JABUKA. Nakon puno godina Novogradiščani će imati priliku uživati u nastupu legendarne sarajevske grupe CRVENA JABUKA. Gotovo da nema generacije koja ne zna za njihove hitove Dirlija, Bježi kišo s prozora, Stižu me sjećanja, To mi radi i mnogi drugi. 

Cijena dvodnevne ulaznice je samo 60kn, a jednodnevne 40kn. Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji u caffe & lounge baru IN i caffe baru Numero u Novoj Gradiški.

Službeni facebook event: https://www.facebook.com/events/464667567198525

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakFran Rakonić izborio još jedno hrvatsko finale
Sljedeći članakNe dozvolite da Vaš novčanik završi u tuđem džepu