Da Hrvati ne igraju finale samo u Rusiji pobrinuo se novogradiški tenisač Fran Rakonić, koji je izborio je ulazak u završnicu Tennis Europe turnira za 12-godišnjake u austrijskom Fürstenfeldu! 

I dok će Vatreni u nedjelju na travnjaku snage odmjeriti s Francuzima, naš Fran će danas na zemljanoj podlozi zaigrati protiv još jednog Hrvata, Antonia Voljavca.

Oba mlada tenisača ulazak u finale izborili su pobjedama u dva seta. Fran je u polufinalu slavio protiv ukrajinskog tenisača rezultatom 6:2, 6:3. Voljavec je s rezultatom 6:4, 6:2 bio jači od Austrijanca Joela Schwärzlera.

Fran i Antonio danas će se sresti po treći put na suprotnim stranama terena u finalima Tennis Europe turnira, a omjer pobjeda je izjednačen. Fran je slavio protiv Voljavca u svibnju ove godine u Čakovcu, dok je Antonio Rakonića pobijedio nešto ranije, u ožujku ove godine u Vrsaru. 

Osim u borbi za pojedinačni naslov prvaka u Austriji, Fran i Antonio stat će na teren i zajedno i to u finalnom meču u parovima protiv austrijskog dvojca Nico Hipfl/Joel Schwärzler. 

Komentari
Prethodni članakMedicinska sestra Senka Serdar: Mojoj djeci najveći je shopping centar naš Strmac / foto
Sljedeći članakVečeras počinju “Moto susreti” na Strmcu: Danas “Opća opasnost”, “Rockeri” i dj Bakas; sutra “The Unimogs” i legendarna “Crvena jabuka”