Frizerski salon i salon vjenčanica Anita mjesto je u kojemu ćete se odmoriti od svakodnevnog stresa, te u intimnoj i ugodnoj atmosferi svojoj kosi podariti sjaj kakav zaslužuje, a jednako tako ako ste mladenka i tražite haljinu za najvažniji dan svoga života, sve što zamišljali pronađite u bogatom izboru spomenutog salona.

Frizerski salon i salon vjenčanica Anita jedan je od rijetkih koji doista može istaknuti titulu – frizerski salon s dugogodišnjim iskustvom, jer vlasnica salona, Anita Barišić obrtnik je gotovo 25 godina. 

Frizerski salon prepoznatljiv je po kvalitetnim uslugama šišanja za žene i muškarce, bojanju, izradi pramenova, izradi tradicijskih i svečanih frizura, te ostalim frizerskim uslugama po Vašim željama. U ugodnom ambijentu salona očekuje Vas prozračan interijer u kojemu se možete opustiti i prepustiti u ruke stručnjaka za Vašu kosu. 

U salonu možete dobiti modernu, svakodnevnu i nosivu frizuru, koju ćete i sami lako održavati, te svečanu frizuru za posebne prilike. Moderno šišanje, pramenovi u više boja, njega kose i ostalo po vašoj želji. Uvjerute se u uslugu i kvalitetu!

Frizerski salon Anita nalazi se u ulici Maksimilijana Benkovića 19 A, a radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 i subotom od 8 do 13 sati. 

Ovaj salon je po još nečemu specifičan, možda do sada niste znali, ali Anita osim frizerskih usluga nudi bogat izbor vjenčanica, tradicija je to koja traje 19 godina, a po svemu sudeći pred salonom su još brojne godine postojanja.

Vjenčanje je zasigurno najvažniji dan u životu svake žene, a da bi bio savršen, najvažnije je izabrati savršenu haljinu, onu iz bajke. U odabiru sastavnog dijela tog “velikog dana” salon vjenčanica ”Anita” u Novoj Gradiški nudi više od 60 haljina i individualan pristup svakoj od Vas.

Potraga za savršenom vjenčanicom “misija” je kojoj se veseli svaka mladenka,a kada se bira vjenčanica, pravila i ograničenja skoro da i ne postoje i svaka mladenka ima izbor odlučiti kako želi i koju vjenčanicu će odabrati. Postoje klasični modeli i oni malo ekstravagantniji za najhrabrije. No jedno je važno: izabrati vjenčanicu u kojoj će se mladenka osjećati ugodno, prirodno i biti svoja,a upravo to novogradiški salon vjenčanica svakoj budućoj mladenki i omogućuje.

Odluka je na Vama, trebate li frizuru ili haljinu, pronađite sve na jednome mjestu u frizerskom salonu i salonu vjenčanica ”Anita” u ulici Maksimilijana Benkovića 19 A, od ponedjeljka do petka od 8 do 16 i subotom od 8 do 13 sati. 

 

 

 

Komentari