Svečanim otvorenjem klizališta koje je ove godine smješteno u srcu grada, Gradskom parku počeo je još jedan „Advent u našem gradu“, ovoga puta bogatiji i čarobniji no ikada prije.

Novogradiški se park pretvorio u čarobnu šumu, a ispunili ga djeca, roditelji, bake, djedovi, naši brojni sugrađani…Nešto ranije stigao je i Djed božićnjak u društvu Else i Olafa, krenula je adventska čarolija…

Svečanost otvorenja gradskog klizališta ovoga su puta vodili članovi Dječjeg foruma i Dječjeg gradskog vijeća, a nakon pozdravnih riječi nove dječje gradonačelnice Eme Katičić, brojni mališani krenuli su u ovogodišnju klizačku avanturu.

U programu otvorenja sudjelovale su i članice Plesnog studija Marine Mihelčić.

Vrata je otvorila i kuća Djeda božićnjaka u kojoj će volonterke Društva Naša djeca Nova Gradiška tijekom cijelog prosinca održavati niz radionica za djecu:

– Ovo je nešto, zaista, prekrasno. Dobili smo Advent kakav smo i zaslužili, vjerujem da će djeca uživati. Naše članice će se maksimalno potruditi da djeci ove predblagdanske dane učinimo što ljepšim – kaže Verica Lukačević, predsjednica Društva Naša djeca Nova Gradiška.

 

Komentari
Prethodni članakOtvorena manifestacija “Advent u našem gradu”: upaljena i prva adventska svijeća
Sljedeći članakUvjerite se u odličnu uslugu i kvalitetu najdugovječnijeg salona u Novoj Gradiški!