Novogradiška Udruga „POZITIVA“ treću godinu zaredom organizira psihosocijalnu podršku za oboljele od raka i članove njihovih obitelji po modelu pomoći u zajednici u kojoj oboljeli žive. Nakon psihoonkološkog savjetovanja, edukacija, radionica i tribina koje su za oboljele od raka i članove njihovih obitelji organizirali u gradu Novoj Gradiški te prošlogodišnjih Dana otvorenih vrata za oboljele od raka i članove njihovih obitelji u općinama Stara Gradiška, Okučani, Davor i Staro Petrovo Selo, tijekom ove godine će Dane otvorenih vrata organizirati u općinama Nova Kapela, Cernik, Gornji Bogićevci, Dragalić, Vrbje, Rešetari i gradu Novoj Gradiški.

Prvi Dan otvorenih vrata za oboljele od raka i članove njihovih obitelji ove su godine organizirali u Novoj Kapeli, a sada nastavljaju dalje u Cerniku. U suradnji s Općinom Cernik te istraživačkim timom projekta „Mogućnosti i ograničenja uključivanja neformalne skrbi u zdravstvenu zaštitu„ i programskim timom Public Health Hub Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu 21. travnja u Društvenom domu u Cerniku od 15 do 18 sati održat će se Dan otvorenih vrata za oboljele od raka i članove njihovih obitelji.

„Dođite, savjetujte se sa stručnjacima, osnažite kroz psihološku podršku i informirajte o uslugama skrbi za oboljele od raka i članove njihovih obitelji u zajednici“ – pozivaju iz Udruge „Pozitiva“.

Komentari
Prethodni članakNajava: Sutra otvorenje izložbe novogradiške umjetnice Bianke Garčević u Gradskom muzeju
Sljedeći članakDrežnik: “Dječje kolo na medanu” okupilo brojne izvođače i posjetitelje