Nakon dvije godine online dodjele, Agencija za odgoj i obrazovanje s veseljem je najavila ovogodišnju dodjelu Nagrade Oskar znanja učenicima pobjednicima državnih i međunarodnih natjecanja u znanju, glazbi i plesu u školskoj godini 2021./2022. Svečana dodjela održana je u sportskoj dvorani XV. gimnazije u Zagrebu 13. i 14. lipnja 2022. godine.

Oskar znanja, najveće i najprestižnije priznanje učenicima u Hrvatskoj za njihove velike uspjehe na državnim i međunarodnim natjecanjima, ove se godine dodjeljuje 18. puta. Svojim uspjesima i osvojenim prvim mjestima na državnim natjecanjima u znanju, glazbi i plesu Oskar znanja osvojilo je 353 učenika osnovnih i srednjih škola, a za pobjedu na međunarodnim natjecanjima Oskarom znanja nagrađeno je 40 učenika. Priznanje se uručuje i njihovim učiteljima i nastavnicima mentorima, koji su ih pripremali, pratili i motivirali za natjecanja. Dodjelu Nagrade Oskara znanja organizira Agencija za odgoj i obrazovanje uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatske zajednice županija.

Naš učenik Filip Paušić na dodjelu Oskara znanja išao je u pratnji mentora Josipa Popčevića, majke Nikoline Paušić i ravnatelja naše škole Tihomira Batala, dok je drugi mentor Željko Ivanišević bio spriječen.

Ponosni smo na Filipove uspjehe i želimo mu puno sreće u daljnjem srednjoškolskom školovanju te da i dalje niže mnoge uspjehe na državnim i međunarodnim natjecanjima!

Novinarska skupina škole

Komentari
Prethodni članakElektrotehnička i ekonomska škola Nova Gradiška ispratila maturante / foto
Sljedeći članakRadnici će na poslu moći ostati do 68. godine, evo što to znači za mirovinu