Jučer je u Gradskom parku održana svečanost dodjele diploma maturantima Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška. Emotivno i dirljivo oprostila se generacija 2021/22. od svojih učitelja s kojima su dijelili i dobro i loše kroz ove četiri godine školovanja, učitelja u kojima su imali potporu i koji su vjerovali u njih i kada su sami učenici gubili vjeru.

U ime svih djelatnika škole, od maturanata se oprostila ravnateljica Sanja Müller-Zoričić koja ih je podsjetila na zajedničke godine u kojima su profesori sa svojim učenicima zajedno prolazili kroz uspone i padove, proživljavali radosti i tuge, stjecali nova iskustva i znanja.

– “Vrijeme je za rastanak s vama, želimo vam puno životne vedrine i radosti, ostvarenje svih snova. Želimo vam puno uspjeha u daljnjem životu, vjerujte u sebe i slijedite svoje snove.Sretno vam bilo, dragi naši maturanti,” – poručila je.

Prigodnim govorom i s puno emocija od svojih, sada već bivših učenika, opraštali su se razrednici svih 4. razreda Elektrotehničke i ekonomske škole. Prisjećajući se svih lijepih, sretnih, ali i tužnih trenutaka, svojim učenicima zaželili su sreću u budućnosti.

Pohvalnice za odličan uspjeh dobili su učenici Lovro Grgić, Leonardo Tomlinović, Ivan Došlić, Toni Jelašac i Toni Tomić.

Ispraćamo ih i mi, s nadom da će ovi prekrasni mladi ljudi naći svoje mjesto pod suncem. Maturanti sretno!

 

 

 

Komentari
Prethodni članakŠtednja u HZZO-u: Nova pravila za liječnike, stvari se mijenjaju i za pacijente
Sljedeći članakUčeniku Filipu Paušiću dodijeljen Oskar znanja