Svi mi koji imamo pse znamo što smo sve u stanju napraviti za njihovo dobro. Osim što želimo da su zdravi i razigrani, htjeli bi i da su lijepi, njegovani, uredni i mirisni, a kako bi vaš pas dobio sve ono što zaslužuje od prošloga tjedna možete se javiti Ines Dević, vlasnici salona za šišanje i njegu pasa ”GROOM ROOM” koji se nalazi u ulici Jurja Haulika 28.

Vlasnica je velika ljubiteljica pasa, pa je otvorenjem salona ujedinila svoju veliku ljubav prema psima i užitak kreativnosti,  stoga je ”GROOM ROOM” posebno mjesto za uređivanje psećih prijatelja. U tu misiju uložila je puno sredstava, truda, vremena i cijelu sebe. 

U ponudi salona je sve vezano za njegu pasa : kupanje, češljanje, šišanje, rezanje noktiju, čišćenje očiju, njegu uha, raspetljavanje zapetljanih pasa i izbrijavanje. Vas i vašeg ljubimca dočekat će u posebnom ambijentu svog salona, gdje ćete se još jednom uvjeriti u njenu viziju zanimanja. Salon nije hladan, skučen prostor, u njega je također uložila mnoštvo vremena i truda kako bi bio na zavidnoj razini.  Pobrinula se za apsolutno svaki detalj – kada uđete, osjetite ”dobru vibru” i sa zadovoljstvom i bez brige možete ostaviti svog psa, jer je u sigurnim rukama, a na kraju, dobije čak i keksić. 

Nazovite 091 621 8795 ili se javite u inbox ”GROOM ROOM”facebook stranice i rezervirajte termin za svog ljubimca, nećete požaliti!

Komentari