Prema podacima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije u protekla 24 sata na području Brodsko-posavske županije zabilježena su 263 nova slučaja zaraze od COVID-19.

Ukupan broj zaraženih osoba na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije iznosi 25.102. U protekla 24 sata nije bilo preminulih osoba od posljedica bolesti COVID- 19. Ukupan broj preminulih osoba od COVID-19 na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije iznosi 373. U slavonskobrodskoj Općoj bolnici Dr. Josip Benčević・ hospitalizirano je ukupno 40 osoba od čega su 4 osobe na respiratoru zbog posljedica bolesti COVID-19. U novogradiškoj Bolnici hospitalizirano je ukupno 17 osoba od čega je 1 osoba na respiratoru zbog posljedica bolesti COVID-19. Prema podacima Policijske uprave Brodsko-posavske trenutno se pod mjerom samoizolacije u Brodsko-posavskoj županiji nalazi 2303 osobe.

Komentari
Prethodni članakGREEN HILL HRVATSKA – Internetska trgovina profesionalne borilačke opreme /FOTO/
Sljedeći članakPreporuka o organizaciji nastave: 82 nastavnika zaražena koronavirusom, pozitivna i 274 učenika u Brodsko posavskoj županiji