Strast prema borilačkim sportovima i borilačkim vještinama dovela nas je da u 2020. godini otvorimo internetsku trgovinu profesionalne borilačke opreme u gradu Pleternici, u Požeško-slavonskoj županiji.

Dugogodišnji rad u bliskom kontaktu s instruktorima omogućio nam je da u potpunosti razumijemo zahtjeve pojedinih sportova i vještina, povećavajući naše iskustvo i znanje u ovom sektoru. Cilj nam je da svima koji se bave borilačkim sportovima i vještinama, bilo da su amateri ili profesionalci, ponudimo najučinkovitije proizvode koji odgovaraju njihovim potrebama.

 

Greenhill-sports.hr je internetska trgovina službenog predstavništva brenda Green Hill u Hrvatskoj. U našoj online trgovini možete pronaći najveću ponudu vrhunske borilačke opreme za trening i natjecanje na amaterskoj i profesionalnoj razini: opremu za boks, MMA, sambo, judo, kickboxing, karate, tajlandski boks i druge borilačke vještine, sportsku opremu za timske sportove , opremu za fitness i powerlifting, opremu za borilačke dvorane – boksačke vreće ,vodene vreće, boksačke kruške, zidne jastuke ,boksačke ringove , podloge za borilačke sportove – tatami puzzle i judo strunjače i još mnogo toga. U našem opsežnom katalogu koji se stalno ažurira, i najzahtjevniji sportaši će pronaći opremu koja odgovara njihovim potrebama.

Od kada je Green Hill predstavljen u Hrvatskoj, naš brend je osvojio srca mnogih profesionalnih sportaša i amatera, nudeći izvrsnu kvalitetu po pristupačnoj cijeni. Osim toga, Green Hill je pridonio razvoju borilačkih vještina u svijetu, posebno boksa, juda i sambo-a, sponzorirajući prvenstva, poboljšavajući opremu i podržavajući sportaše.

Povijest kompanije GREEN HILL prešla je stogodišnjicu. Za to vrijeme mala obiteljska tvrtka za proizvodnju sportske opreme prerasla je u ogromnu proizvodnju, a kompanija GREEN HILL je postala jedan od svjetskih lidera u segmentu borilačkih sportova. Iako se asortiman proizvoda značajno proširio, borilačka oprema i dalje ostaje vodeći smjer brenda.

Kompanija GREEN HILL se dokazala kao pouzdan proizvođač koji prati najnovije trendove i napredak u području materijala, proizvodnih tehnologija i sportskih tehnologija, uvijek u skladu s međunarodnim standardima kvalitete, što dokazuje ISO 9001 certifikat upravljanja kvalitetom. Trenutno Green Hill proizvodi preko 5000 različitih proizvoda u 25 različitih linija proizvoda za sportove kao što su MMA, boks, judo, sambo, kickboxing , odbojka, rukomet i nogomet, te fitness. U našem asortimanu možete pronaći boksačke rukavice, rukavice za MMA , opremu za dvoranu – boksačke vreće, boksačke kruške, vodene vreće, boksačke ringove, zaštitnu opremu, kimona, sportsku odjeću, dodatke i opremu za trening, ali kao i do sada, s naglaskom na borilačke sportove. Dugogodišnja tradicija brenda GREEN HILL je garancija stila i kvalitete.

Zbog svega navedenoga:
• Green Hill je tri puta proglašen službenim dobavljačem Olimpijskih igara te je bio službeni dobavljač više od 500 međunarodnih natjecanja u boksu i borilačkim vještinama;
• Green Hill oprema je licencirana i odobrena za natjecanje od strane sedam (7) različitih međunarodnih sportskih saveza (IBA ,WAKO, WKF, FIAS, FIFA, IJF, IMMAF-a).

Naša misija je izvrsna kvaliteta po pristupačnoj cijeni!

Nastojimo osigurati ravnopravnost svih sportaša, bez obzira na njihovu financijsku situaciju, stoga od dana osnivanja internetske trgovine u ponudi imamo vrhunske sportske proizvode po razumnoj cijeni. Poput sportaša koje naša tvrtka podržava, nastojimo se svaki dan poboljšati kako bi izvukli maksimum iz sebe i to pružili našim klijentima.

Korporativne vrijednosti u srcu našeg poslovanja ključne su za sve što se događa unutar tvrtke, od strateških poslovnih odluka do svakodnevnog poslovanja.

U praksi to znači da veliku pažnju posvećujemo poštivanju međunarodnih standarda kvalitete i proizvodnje, nastojimo zaposlenicima osigurati najbolje uvjete rada, a brinemo se i o zaštiti okoliša, što potvrđuje i certificiranje proizvodnje i upravljanja prema ISO 9001.

Vlastiti proizvodni kompleks i tvornica omogućuju nam kontrolu cijelog proizvodnog lanca od obrade sirovina do završnog pakiranja, kao i implementaciju najbržeg opskrbnog lanca s mogućnošću otpreme do krajnjeg potencijalnog klijenta.

Green Hill je multinacionalna i multikulturalna kompanija. Oblikujemo se u skladu sa zahtjevima, kulturom i jezikom zemlje u kojoj se razvijamo, nastojeći podržati domaću kulturu i dijeliti njezine vrijednosti.

U svijetu postoji 27 predstavništava brenda Green Hilla: Kina, SAD, Rusija, Italija, Francuska, Bugarska, Egipat, Koreja, UAE, Njemačka, Grčka, Velika Britanija, Kazahstan, Bjelorusija, Ukrajina, Azerbajdžan, Turska, Srbija, Kolumbija, Brazil, Kanada, Poljska, Norveška, Libanon, Ukrajina, Pakistan i Hrvatska.

Obratite nam se s povjerenjem. Tu smo radi Vas!

GREEN HILL HRVATSKA
Ante Starčevića 35
34 310 Grad Pleternica
Mob: +385 98 765 998
E- mail: info@greenhill-sports.hr
Web: www.greenhill-sports.hr

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: Green Hill Sports Croatia

Instagram: @greenhillcroatia

 

 

Komentari
Prethodni članakGradska Osnovna škola “Mato Lovrak” od ponedjeljka prelazi na online nastavu
Sljedeći članakU Brodsko posavskoj županiji 263 nova slučaja zaraze