Sinoć je na Slavči službeno otvoreno malonogometno igralište s umjetnom travom. Svečanosti su nazočili brojni posjetitelji, sportski djelatnici, kao i uprava Grada Nova Gradiška, na čelu s gradonačelnikom Vinkom Grgićem i njegovim zamjenicima Borislavom Vidošićem i Ivanom Trupinom.

-“Osjećam se sretno i zadovoljno što smo realizirali još jednu stvar, u ovom slučaju nogometno igralište s umjetnom travom. Napravili smo još jedan sadržaj za ovaj grad i to je dobro,  a posebno mi je drago što se okupilo jako puno ljudi, kao i djece, a to je i najvažnije, da se družimo. Zbog njih i za njih to i radimo. ” – rekao je gradonačelnik Vinko Grgić

Nakon otvaranja, uslijedila je utakmica u kojoj su nogometno umijeće odmjerile snage gradske uprave i novogradiških gradskih tvrtki, a u neizvjesnoj utakmici spretniji i sretniji bili su igrači gradskih tvrtki.

Vrhunac večeri bio je turnir 4 kafića u kojem su se natjecale ekipe poznatih novogradiških kafića, Caffe bar Rubikon, In, Corner i Exit. Do posljednjeg mjesta ispunjene tribine bodrile su svoje favorite, međutim vrijeme je imalo druge planove. Na žalost svih okupljenih jak pljusak i kiša prekinule se turnir. 

Iako nismo dobili pobjednika turnira, možemo reći da su pobjednici zapravo svi Novogradiščani zajedno sa svojim gradom, jer su sportski tereni “Slavča” nešto što će ih okupljati i služiti njima i njihovoj djeci.

Komentari
Prethodni članakDanas u novogradiškom kinu besplatna predstava “Tri praščića”
Sljedeći članakStiže nam još jedno NG ljeto: Pripreme u punom jeku / foto