Pučko otvoreno učilište “Matija Antun Relković” poziva vas na predstavu Tri praščića (3+) u izvedbi Teatra Naranča iz Pule koju će ugostiti danas u 17:00 sati u sklopu manifestacije Volim…ljeto i kulturu! 

Slikar Mazalo, u želji da nauči slikati živu prirodu, kupi na sajmu 3 praščića, a kao bonus dobiva i papagaja. Došavši kući, saznaje nešto neočekivano – to su praščići iz cirkusa! Zbog njihove pjesme i plesa susjedstvo se pobuni i slikar Mazalo prisiljen je praščiće odvesti na otok napuštenih životinja, gdje ih dočekaju gladni Vuk i Lisica. 
Takav je zaplet priče Tri praščića u tekstu Igora Bojovića (Ljepotica i Zvijer) pisanog duhovitim i rimovanim stihom, a uz to punog glazbenih aluzija i citata. 
Hoće li se priča sretno rasplesti možete pogledati od 17:00 sati u Domu kulture.
Glazbu potpisuje Ozren K. Glaser, kostime Marina Štembergar, scenografiju Luka Juričić, koreografije Selma Mehić, scenski pokret Katja Rabar, dizajn rasvjete Anton Modrušan. 
Igraju: Lara Živolić, Katja Rabar, Majkl Mikolić, Alessia Vodopia, Veronika Karlović, Lucija Pajca, Matilda Nikić, Luka Rudan, Dominik Dolenc
Trajanje: 45 minuta

Ulaz na predstavu je besplatan.

 

Komentari
Prethodni članakNGljeto 2019: Treću večer na sceni će se pridružiti najpozitivnija hrvatska pjevačica
Sljedeći članakTurnirom četiri kafića otvoreno malonogometno igralište na Slavči