Pripreme za prepoznatljivu novogradišku manifestaciju, 24. „Novogradiško glazbeno ljeto” u punom su jeku. Kroz sljedećih pet dana Nova Gradiška će biti središte zabavnog, kulturnog i gastro života i za očekivati je da će i ove godine okupiti više desetaka tisuća posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske.

Ovako impresivnim i bogatim glazbenim repertoarom ne mogu se pohvaliti ni neki turistički šampioni na obali, a svakodnevni koncerti i manifestacije koje su pripremili u našem gradu, “izvući će i staro i mlado” iz kuća i ljetna fešta je zajamčena!

Široki spektar glazbenih stilova, od tradicionalnih do modernih, razvijanih unutar scene koja njeguje gotovo sve kulture, od Darka Rundeka, Maje Šuput, Željka Joksimovića, Damira Kukuruzovića, grupe Silente, poznatih tamburaških sastava očekuju posjetitelje, i za očekivati je da će svatko naći nešto za sebe.

Nastupit će aktualni izvođači koji bilježe zamjetne uspjehe i rezultate svog rada, do pojedinih koji predstavljaju svježe i nadolazeće snage, a tu su i neizostavna lokalna imena novogradiške zabavne scene.

Manifestacija će potrajati od 14. do 18. kolovoza, a pripreme su u punom jeku.

Uređuju se štandovi, središnja ljetna pozornica, a ubrzani su i radovi na izgradnji središnjeg kružnog toka kod zgrade gradske uprave.

Hoće li biti uređen barem jedan dio kako bi se omogućio prolaz pješacima, izvođači radova ne otkrivaju. Najavljena je kiša koja bi mogla usporiti tijek radova, tako da je nezahvalno prognozirati, ističu.

U svakom slučaju, dobra zabava je i ove godine zajamčena i za očekivati je da će svatko naći nešto za sebe.

Krećemo već večeras koncertom Damira Kukuruzovića i Django group koji će sve  ljubitelje dobrih večernjih provoda pripremiti za ono što slijedi sljedećih dana.

 

Komentari