TZ Brodsko – posavske županije po prvi put je nastupila na sajmu „Sarajevo Travel Fest – Destination Festival“ koji je održan od 25. – 27. travnja 2024.g. u Domu mladih „Skenderije“ u Sarajevu . Ovo je tržište iznimno bitno budući su nam posjetitelji iz BiH po eVisitor sustavu u top tri turista koji posjećuju našu županiju. Sajam službeno otvara ministar privrede Kantona Sarajevo, Zlatko Mijatović nakon čega slijede paneli o aktualnim izazovima u turizmu – Djelovanje i regulacije Online Travel Agencies (OTA).

Iz RH su izlagači između ostalih ; TZ Plitvička jezera, TZ Gospić, Park prirode Kopački rit kao i izlagači iz Slovačke, Indonezije, Francuske, SAD-a, Tunisa, Crne Gore i Srbije.

25. travnja 2024.g. je organiziran i obilazak od strane nositelja sajma za sve izlagače kako bi se isti upoznali sa ljepotama, ponudom i povijesti Sarajeva kao turističke destinacije.

Brodsko – posavsku županiju i njenu turističku ponudu su na sajmu predstavili Ružica Vidaković (direktorica TZ Brodsko – posavske županije) Dinka Matijević (direktorica TZ Nova Gradiška) te Ivan Ivanović (direktor TZ Općine Cernik).

Turistička zajednica Brodsko – posavske županije koristi priliku da proširi krug potencijalnih i budućih klijenata ali posluša i zanimljiva predavanja te panel rasprave na festivalu koji ima dugu tradiciju od preko 40 godina.

Komentari
Prethodni članak“Zaokružuje” se Odjel za radiologiju novogradiške bolnice: Nova oprema i liječničke snage
Sljedeći članakU Novoj Gradiški održani „Dani tehničke ispravnosti motocikala 2024“